Naga 10 Years Old Asian Rum SIAM EDITION 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Naga 10 Years Old Asian Rum SIAM EDITION 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Vychutnajte si exotické chute Východu s naším ázijským rumom Naga SIAM EDITION. Tento rum, destilovaný z najlepšej cukrovej trstiny a zrejúci desať rokov, je svedectvom stáročných tradícií ázijských liehovarov. Každý dúšok vás zavedie na cestu po sviežich poliach cukrovej trstiny a trhoch s korením, pričom odhalí tóny karamelu, vanilky a exotického korenia. Záver je hladký a dlhotrvajúci, dokonalý záver nezabudnuteľného zážitku. Tento rum sa dodáva v nádherne navrhnutej darčekovej škatuli, čo z neho robí dokonalý darček pre náročných milovníkov destilátov. Doprajte si fľašu ázijského rumu Naga SIAM EDITION ešte dnes a ochutnajte kúzlo východu.

37,19 €

37,19 € Bez DPH

Popis
Pripravte sa na cestu chuti s ázijským rumom Naga - Siam Edition. Tento vynikajúci rum, ktorý zrel desať rokov, ponúka jedinečný chuťový zážitok, ktorý určite očarí vaše zmysly. Každý dúšok tohto rumu, ktorý pochádza z mystických krajín Ázie, rozpráva príbeh o tradícii, remeselnej zručnosti a exotických chutiach Východu.

Ázijský rum Naga, zabalený v elegantnej darčekovej škatuľke, je dokonalým darčekom pre každého milovníka rumu alebo fantastickým doplnkom vašej osobnej zbierky. S obsahom alkoholu 40 % je hladký, ale zároveň robustný a ponúka rovnováhu, aká sa len ťažko hľadá.

Edícia Siam je skutočnou oslavou ázijského dedičstva. Vyrobená s precíznosťou odráža bohaté a rozmanité kultúrne vplyvy svojho pôvodu. Na jazyku tento rum odhaľuje komplexnú a harmonickú zmes chutí, od sviežeho tropického ovocia až po náznak sladkého, zemitého korenia.

Záver je dlhý a hrejivý, zanecháva lahodné tóny karamelu a vanilky. Tento rum je viac ako len nápoj, je to zážitok, ktorý vás s každým dúškom prenesie do srdca Ázie.

Pôsobivá je nielen chuť, ale aj spôsob, akým je ázijský rum Naga vyrobený. Tento rum je dôkazom majstrovstva tradičných destilačných metód, dokonalej rovnováhy starého a nového.

Či už ste teda skúsený milovník rumu alebo zvedavá duša, ktorá si chce rozšíriť chuťové bunky, rum Naga Asian Rum - Siam Edition musíte vyskúšať. Otvorte darčekovú krabičku, nalejte si pohár a nechajte sa očariť kúzlom tohto ázijského rumu.
Tabuľka dát
Naga
Nové
chat Komentáre (0)