Coruba 18 Years Old MATUSALEM Vintage 2000 46,2% Vol. 0,7l | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Coruba 18 Years Old MATUSALEM Vintage 2000 46,2% Vol. 0,7l

1.40 kg
Ponorte sa do bohatej, výraznej chuti Coruba MATUSALEM Vintage. Tento 18-ročný rum je potešením pre znalcov, pretože ponúka robustný chuťový profil, ktorý je hladký a komplexný. Jeho hlboká jantárová farba naznačuje svieži tropický pôvod jeho zložiek. Každý dúšok odhaľuje tóny karamelu, dubového dreva a náznaky korenia, čím vytvára skutočne nezabudnuteľný chuťový zážitok. Tento špičkový rum je ideálny na vychutnávanie čistého alebo s ľadom, čo z neho robí ideálnu voľbu na výnimočné príležitosti. Tak prečo čakať? Doprajte si sofistikovanú chuť Coruba MATUSALEM Vintage ešte dnes. Vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú.

110,69 €

110,69 € Bez DPH

Popis
Objavte radosť z vynikajúceho rumu Coruba 18 Years Old MATUSALEM Vintage. Tento rum, ktorý je presiaknutý tradíciou a dokonale vyzretý, nie je len tak hocijaký. Je to nadčasové majstrovské dielo, ktoré strávilo 18 nádherných rokov zrením, absorbujúc všetky bohaté chute svojho okolia.

Každý dúšok Coruba 18 Years Old MATUSALEM Vintage vezme vaše chuťové bunky na cestu. Na začiatku zažijete hlbokú, bohatú chuť karamelu a vanilky, po ktorej nasleduje nádych tropického ovocia a korenia, čo vytvára dokonale vyváženú zmes, ktorá vás nechá túžiť po ďalšom dúšku.

Plná bohatosť tohto rumu je výsledkom starostlivého remeselného spracovania. Destiluje sa v najlepších dubových sudoch, kde pokojne dozrieva, čím sa rozvíja jeho jedinečný charakter a neuveriteľne hladký záver.

Coruba 18 Years Old MATUSALEM Vintage je dôkazom umenia výroby rumu. Vysoký objem mu dodáva robustnú, intenzívnu chuť, ktorá je na tej správnej strane silného alkoholu. Či už ste znalec rumu, alebo príležitostný nadšenec, oceníte odhodlanie a vášeň, ktoré sú vložené do každej fľaše.

Vychutnajte si Coruba 18 Years Old MATUSALEM Vintage čistý, s ľadom alebo ako hviezdu vášho kokteilu. Je všestranný, sofistikovaný a absolútne lahodný. Tento rum nie je len nápoj, je to zážitok z dávnej tradície, majstrovského remesla a bezkonkurenčnej chuti.

Doprajte si luxus Coruba 18 Years Old MATUSALEM Vintage a pozdvihnite svoj zážitok z rumu na úplne novú úroveň. Túto fľašu potrebuje vo svojej zbierke každý milovník rumu. Nie je to len nápoj; je to začiatok konverzácie, oslava najkrajších okamihov života a cesta do srdca Karibiku.
Tabuľka dát
Coruba
Nové
chat Komentáre (0)