Botran Ron RARE BLEND Vintage French Wine Cask 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Botran Ron RARE BLEND Vintage French Wine Cask 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Vychutnajte si znamenitú chuť Botran Ron RARE BLEND, majstrovského ročníkového diela, ktoré dozrievalo vo francúzskych vínnych sudoch. Táto jedinečná zmes očarí vaše chuťové bunky a odhalí výrazné bohatstvo starostlivo vybraného hrozna. Jeho zamatová štruktúra a hlboký, živý chuťový profil z neho robia ideálnu voľbu pre znalcov vína. Zabalené v štýlovej darčekovej škatuli je ideálnym darčekom na akúkoľvek výnimočnú príležitosť. Zažite tanec chutí s každým dúškom a preneste sa do francúzskych viníc s Botran Ron RARE BLEND.

81,59 €

81,59 € Bez DPH

Popis
Objavte vynikajúcu chuť francúzskeho sudového vína Botran Ron RARE BLEND Vintage, skutočného skvostu pre každého nadšenca vína a destilátov. Táto jedinečná zmes, nádherne prezentovaná v elegantnej darčekovej škatuli, je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú sofistikovaný, jedinečný darček.

Táto ročníková zmes, pochádzajúca z najlepších francúzskych viníc, je dokonale vyzretá v tradičných vínnych sudoch, čo vytvára pozoruhodnú hĺbku chuti. Botran Ron RARE BLEND sa môže pochváliť pôsobivým 40 % objemom a ponúka robustnú a plnú chuť, ktorá poteší vaše chuťové bunky.

Každý dúšok tejto luxusnej zmesi v sebe nesie bohatú históriu francúzskeho vinárstva v kombinácii s inovatívnym duchom spoločnosti Botran Ron. Výsledok? Neodolateľný, hladký záver, ktorý zanechá trvalý dojem. Je to dokonalý nápoj, ktorý si môžete vychutnať čistý, s ľadom alebo ako hlavnú zložku vášho obľúbeného kokteilu.

Spoznajte rafinovanú chuť francúzskeho vínneho suda Botran Ron RARE BLEND Vintage. Nie je to len nápoj. Je to cesta nadčasovým umením výroby vína. Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo si len tak oddýchnete po dlhom dni, táto vintage zmes určite pozdvihne každý okamih.

Tak prečo čakať? Doprajte sebe alebo niekomu blízkemu víno Botran Ron RARE BLEND Vintage French Wine Cask ešte dnes. Je to zážitok, na ktorý tak skoro nezabudnete.
Tabuľka dát
Botran
Nové
chat Komentáre (0)