Cihuatán XAMAN XO Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cihuatán XAMAN XO Rum 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Vychutnajte si jedinečnú chuť rumu Cihuatán XAMAN XO v štýlovom darčekovom balení. Tento vynikajúci rum inšpirovaný mayským bohom severnej hviezdy vezme vaše chuťové poháriky na nezabudnuteľnú cestu. Jeho komplexná, plná chuť je výsledkom 15 rokov starostlivého zrenia. Môže sa pochváliť robustnými tónmi vanilky, opečeného kokosu a údeného dreva, vďaka čomu je ideálny na popíjanie čistého alkoholu alebo na miešanie do obľúbeného kokteilu. Doprajte si tento prémiový likér sami alebo ho darujte niekomu výnimočnému. V každej fľaši rumu Cihuatán XAMAN XO na vás čaká celý svet chutí.

86,99 €

86,99 € Bez DPH

Popis
Doprajte svojim zmyslom vynikajúcu chuť rumu Cihuatán XAMAN XO. Tento prémiový rum pochádzajúci z mystických krajín Salvádoru je povinnou výbavou pre všetkých znalcov. Vyrába sa z najlepšej cukrovej trstiny a dozrieva do dokonalosti, čo zaručuje, že každý dúšok ponúka jedinečnú explóziu chutí.

Hlboký a intenzívny XAMAN XO je oslavou starobylého mayského boha severnej hviezdy a mrazov. Táto očarujúca zmes vzdáva hold svojmu dedičstvu vyváženou harmóniou dymových a sladkých tónov. Jej bohatý profil charakterizuje dymový začiatok, po ktorom nasleduje sladká dochuť vanilky, kakaa a orechov. Jeho komplexnosť ešte umocňujú tóny sušeného ovocia, ktoré tomuto výnimočnému elixíru dodávajú dokonalý nádych sladkosti.

Tento rum je krásne zabalený v darčekovej škatuľke a je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak, rum Cihuatán XAMAN XO vás určite zaujme. Otvorte škatuľu a odhalte krásnu fľašu, ktorej dizajn je rovnako zaujímavý ako samotný rum.

Ozdobte svoj bar týmto luxusným rumom alebo si ho vychutnajte počas pokojného večera. Jeho lákavý pôvab určite zaujme vaše chuťové poháriky a zanechá vo vás túžbu po ďalšom. Rum Cihuatán XAMAN XO nie je len fľaša rumu, je to zážitok. Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta prémiových rumov a nechajte sa rumom Cihuatán XAMAN XO vziať na nezabudnuteľnú cestu.

Nezabudnite, popíjajte zodpovedne a vychutnajte si jeho chuť. Rum Cihuatán XAMAN XO totiž nie je len o cieli, ale aj o ceste. Užite si jazdu!
Tabuľka dát
Cihuatán
Nové
chat Komentáre (0)