English Harbour PORT CASK FINISH Small Batch Antigua Rum Batch 002 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

English Harbour PORT CASK FINISH Small Batch Antigua Rum Batch 002 46% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Doprajte si bohatú, jemnú chuť malej šarže rumu English Harbour Port Cask Finish Antigua. Tento rum prémiovej kvality, ktorý jedinečným spôsobom dozrieva v portských sudoch, sa môže pochváliť vynikajúcou zmesou sladkej a korenistej chuti, ktorá zanecháva teplý, dlhotrvajúci záver. Ručne vyrábaný v malých šaržiach je dôkazom umenia výroby rumu. Či už ste znalec rumu, alebo objavujete nové chute, tento luxusný destilát vás určite zaujme. Je ideálny na oslavy alebo ako premyslený darček, dodáva sa krásne zabalený v darčekovej škatuli. Pozdvihnite svoju zbierku alkoholu týmto antickým pokladom. Vychutnajte si pravú esenciu Karibiku pri každom dúšku!

41,99 €

41,99 € Bez DPH

Popis
Zažite dokonalé potešenie s malosériovým rumom English Harbour PORT CASK FINISH z Antiguy. Tento prémiový rum, vyrobený v srdci Karibiku, je skutočnou chuťou raja. Je dokonalým stelesnením remeselnej zručnosti a kvality, dozrieva v portských sudoch, ktoré mu dodávajú bohatú, komplexnú chuť, aká nemá obdobu.

Každý dúšok English Harbour vás prenesie na cestu na teplé piesočnaté pláže Antiguy. Rum vyžaruje hlboký, zlatistý odtieň, ktorý svedčí o jeho vynikajúcej kvalite a veku. Na jazyku vás privíta robustnou zmesou chutí, od sladkej vanilky a karamelu až po zemitý dub a korenie. Záver je hladký a dlhotrvajúci, zanecháva lahodnú dochuť, ktorá vás prinúti siahnuť po ďalšom pohári. Je to zážitok, ktorý by si nemal nechať ujsť žiadny znalec rumu.

To, čo odlišuje English Harbour, je jeho malosériová výroba. Každá fľaša je súčasťou limitovanej edície, čo zaručuje, že to, čo si vychutnávate, je skutočne jedinečné. Je to viac ako len nápoj, je to oslava bohatej histórie a kultúry Karibiku.

Tento rum sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Či už oslavujete výnimočný míľnik, hľadáte sofistikovaný darček, alebo si jednoducho chcete dopriať, English Harbour je tou správnou voľbou.

Zažite jemnosť toho najlepšieho z Antiguy. Vychutnajte si chuť dokonalosti. Ponorte sa do fľaše rumu English Harbour PORT CASK FINISH Small Batch Antigua ešte dnes.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)