Depaz Rhum Hors D'Âge Agricole XO Grande Réserve GB 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Depaz Rhum Hors D'Âge Agricole XO Grande Réserve GB 45% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

60,29 €

60,29 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám Depaz Rhum Hors D'Âge Agricole XO Grande Réserve GB 45 % obj. 0,7 l v škatuli Geschenkbox, prémiový rum, ktorý je dôkazom umenia destilácie a kúzla starnutia. Tento výnimočný rum s jedinečnou predajnou ponukou, že ide o vyzretý agricole rum, je skutočným potešením pre znalcov.

Kľúčové vlastnosti:
- Zrejúci agrikultúrny rum
- 45 % objemu alkoholu
- 0,7 l Množstvo
- Elegantné darčekové balenie

Depaz Rhum Hors D'Âge Agricole XO Grande Réserve GB 45% obj. 0,7l v Geschenkboxe je vyzretý agricole rum, vzácna a veľmi vyhľadávaná kategória rumu. Na rozdiel od bežných rumov sa agricole rumy vyrábajú z čerstvej šťavy z cukrovej trstiny, vďaka čomu majú výrazný chuťový profil, ktorý je bohatý a komplexný. Tento rum je vyzretý, čo znamená, že sa nechal značnú dobu zrieť v dubových sudoch, čo zvýrazňuje jeho chuť a dodáva mu hĺbku.

Obsah alkoholu v rume je 45 %, čo z neho robí silný a plný destilát. Tento vysoký obsah alkoholu prispieva k robustnej chuti rumu a jeho hrejivému účinku, vďaka čomu je ideálnou voľbou na popíjanie čistého rumu alebo na miešanie do silných koktailov.

Výrobok sa dodáva v množstve 0,7 l, ktoré poskytuje dostatok rumu na viacero porcií. Či už ste nadšenec rumu, ktorý si ho chce vychutnávať pomaly v priebehu času, alebo sa oň plánujete podeliť s priateľmi na stretnutí, tento objem vám zaručí, že vám rýchlo nedôjde.

Depaz Rhum Hors D'Âge Agricole XO Grande Réserve GB 45 % obj. 0,7 l v Geschenkboxe je prezentovaný v elegantnej darčekovej škatuľke, čo z neho robí vynikajúcu voľbu na darček. Štýlové balenie dodáva výrobku nádych luxusu, zvyšuje jeho príťažlivosť a robí z neho darček, z ktorého bude mať radosť každý.

Použitie výrobku: V balení nájdete všetky potrebné informácie o výrobku:
Ak si chcete tento rum vychutnať naplno, nalejte malé množstvo do pohára a pred popíjaním ho nechajte niekoľko minút dýchať. To umožní otvoriť komplexné chute rumu a poskytne príjemnejší degustačný zážitok. Nezabudnite tento výrobok konzumovať zodpovedne.

V porovnaní s ostatnými rumami na trhu vyniká Depaz Rhum Hors D'Âge Agricole XO Grande Réserve GB 45% obj. 0,7l v Geschenkboxe jedinečným výrobným procesom a špičkovou kvalitou. Zatiaľ čo iné rumy sa môžu vyrábať z melasy a dozrievať kratšiu dobu, tento rum sa odlišuje svojím agricole charakterom a dlhším procesom dozrievania a ponúka chuťový zážitok, ktorý je skutočne jedinečný.

Na záver možno povedať, že Depaz Rhum Hors D'Âge Agricole XO Grande Réserve GB 45 % obj. 0,7 l v Geschenkboxe je viac ako len rum. Je to svedectvo umenia výroby rumu, oslava tradície a darček, ktorý by s radosťou dostal každý milovník rumu.
Tabuľka dát
Depaz Rhum
Nové
chat Komentáre (0)