Ron Izalco Gran Reserva 10 Años Rum CASK STRENGTH 60,3% Vol. 0,7l | Zmiešaný rum | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ron Izalco Gran Reserva 10 Años Rum CASK STRENGTH 60,3% Vol. 0,7l

1.40 kg

57,39 €

57,39 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Objavte vynikajúcu chuť rumu Ron Izalco Gran Reserva CASK STRENGTH. Tento starostlivo vyrobený rum je symfóniou chutí, ktorá vás vezme na jedinečnú cestu. Tento rum s hlbokým jantárovým odtieňom a bohatou, zamatovou textúrou je potešením pre zmysly.

Náš rum Gran Reserva, ktorý zrel desať rokov v starostlivo vybraných sudoch, ponúka komplexný profil, ktorý je ideálny pre náročné chuťové bunky. Každý dúšok odhaľuje vrstvy chutí, od sladkosti tropického ovocia až po dymové tóny dubového dreva. Jeho plná chuť a vysoký obsah alkoholu z neho robia dokonalú voľbu pre tých, ktorí ocenia silný, uspokojujúci rum.

Čo však odlišuje náš rum Ron Izalco Gran Reserva CASK STRENGTH? Všetko je to v procese starnutia. Rum dozrieva v sudoch zo zuhoľnateného duba, čo mu dodáva robustný chuťový profil s nádychom vanilky, karamelu a štipkou korenia. Výsledkom tohto dlhého procesu zrenia je aj výnimočne hladký záver, ktorý pretrváva na jazyku.

Či už ste milovníkom rumu, alebo len začínate svoju cestu za liehovinami, oceníte remeselnú zručnosť, ktorá sa skrýva v každej fľaši nášho rumu Gran Reserva. Vychutnajte si ho čistý, aby ste naplno ocenili jeho bohatú komplexnosť, alebo ho použite na dodanie nádychu luxusu do svojich obľúbených koktailov.

Vyskúšajte chuť rumu Ron Izalco Gran Reserva CASK STRENGTH ešte dnes. Nie je to len rum - je to zmyslový zážitok, ktorý na vás určite zapôsobí. Vydajte sa na chuťovú cestu, aká nemá obdoby, a nechajte rum Gran Reserva, aby vás vzal do nových výšin objavovania chutí.
Tabuľka dát
Ron Izalco
Nové
chat Komentáre (0)