Stauning RYE Floor Malted Danish Whisky Batch 3 - 2023 48% Vol. 0,7l | Žito Whisk(e)y | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stauning RYE Floor Malted Danish Whisky Batch 3 - 2023 48% Vol. 0,7l

1.40 kg

56,89 €

56,89 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Stauning RYE Floor Malted Danish Whisky - nádherná pochúťka pre skutočných milovníkov whisky. Táto autentická whisky, vyrobená s láskou v Dánsku, je dôkazom jemného destilačného umenia.

Hľadáte komplexnú, bohatú a plnú chuť? Už nehľadajte ďalej! Naša whisky Stauning RYE Whisky pochádza z jedinečného procesu sladovania na podlahe, ktorý jej dodáva charakteristický chuťový profil. Výsledkom je hladká whisky s robustnou chuťou, ktorá si určite podmaní vaše zmysly.

Táto dánska whisky je viac ako len nápoj. Je to cesta. Každý dúšok vás prevedie vrstvami chutí - od sladkého, korenistého začiatku až po hrejivý, uspokojujúci záver. Zmes raže a jačmeňa vytvára harmóniu chutí, ktorej je ťažké odolať.

Nie je to však len o chuti. Stauning RYE Whisky je aj pohľad naň. Jeho sýta jantárová farba lahodí oku rovnako ako jeho chuť.

Či už ste zberateľ whisky, príležitostný konzument alebo hľadáte dokonalý darček, Stauning RYE Floor Malted Danish Whisky je vynikajúcou voľbou. Je to viac než len fľaša whisky - je to oslava jemného dánskeho remeselného umenia.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta luxusnej podlahovej sladovej whisky Stauning RYE. Nie je to len nápoj, je to zážitok.
Tabuľka dát
Stauning
Nové
chat Komentáre (0)