Jack Daniel's TRIPLE MASH Blended Straight Whiskey BOTTLED-IN-BOND 50% Vol. 0,7l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jack Daniel's TRIPLE MASH Blended Straight Whiskey BOTTLED-IN-BOND 50% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si bohatú, jemnú chuť Jack Daniel's Triple Mash Blended Straight Whisk(e)y. Táto lahôdka vo fľaši je prípitkom na autentickosť a remeselnú zručnosť. Vďaka svojmu jedinečnému 50 % objemu prináša silu, ktorá umocňuje jej hlboký, jemný charakter. Vychutnajte si nezameniteľné tóny opečeného duba, sladkej vanilky a odvážny záver. Či už ste znalec whiskey, alebo sa do sveta destilátov ešte len púšťate, táto whiskey vo vás určite zanechá trvalý dojem. Pokračujte, pozdvihnite svoju hru na whisky a spoznajte neprekonateľný odkaz značky Jack Daniel's.

41,89 €

41,89 € Bez DPH

Popis
Zažite jedinečný chuťový zážitok s Jackom Daniel's Triple Mash Blended Straight Whisk(e)y. Táto whiskey plnená do fliaš je dôkazom remeselnej zručnosti a oddanosti liehovarníkov Jack Daniel's. Vyznačuje sa odvážnym a komplexným chuťovým profilom, ktorý určite zapôsobí aj na tých najnáročnejších znalcov whiskey.

Proces Triple Mash, ktorý je exkluzívny pre Jack Daniel's, dodáva whisky výraznú bohatosť a hĺbku. Tento proces zahŕňa miešanie troch rôznych druhov rmutov s cieľom vytvoriť harmonickú rovnováhu chutí. Pri každom dúšku sa objavia vrstvy opečeného duba, karamelu a korenia s jemným nádychom dymu. Záver je dlhý, hladký a uspokojivý, zanecháva teplú, pretrvávajúcu dochuť.

Táto whiskey, ktorá je ideálna na špeciálne príležitosti alebo na vychutnávanie samostatne, sa plní do fliaš typu bottled-in-bond, čo znamená, že dozrieva a plní sa do fliaš podľa prísnych predpisov na zabezpečenie kvality a autenticity. Práve tento záväzok ku kvalite dodáva tejto whiskey jedinečný charakter a odlišuje ju od ostatných.

Jack Daniel's Triple Mash Blended Straight Whisk(e)y je vyrobená z tých najlepších ingrediencií a dozrieva v sudoch zo zuhoľnateného amerického bieleho duba, čo jej dodáva krásnu jantárovú farbu. Táto whiskey je viac ako len nápoj, je to zážitok. Je to oslava toho najlepšieho, čo Jack Daniel's ponúka.

Objavte odvážnu, bohatú chuť whisky Jack Daniel's Triple Mash Blended Straight Whisk(e)y. Nie je to len whiskey, je to pocta umeniu destilácie. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo ako ústrednú časť svojho obľúbeného kokteilu z whisky. Popustite uzdu svojmu dobrodružnému duchu a ochutnajte rozdiel ešte dnes. Na zdravie na dobré časy a skvelú whisky!
Tabuľka dát
Jack Daniel's
Nové
Brand
Jack Daniels
Krajina pôvodu
USA
chat Komentáre (0)