Jack Daniel's MASTER DISTILLER Series No. 6 Limited Edition 43% Vol. 1l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jack Daniel's MASTER DISTILLER Series No. 6 Limited Edition 43% Vol. 1l

1.40 kg
Zažite vynikajúcu chuť Jack Daniel's Master Distiller Series, limitovanej edície pre milovníkov whisky. Tento ručne vyrobený skvost je krásne zabalený v darčekovej škatuľke, takže je ideálnym darčekom pre niekoho výnimočného. Každý dúšok, ktorý sa môže pochváliť bohatou, jemnou chuťou, je dôkazom majstrovstva liehovarníkov Jack Daniel's. Silný 43 % objemový podiel zaručuje plný zážitok, ktorý pretrváva na jazyku a vytvára trvalý dojem. Odhaľte luxus jemnej whisky s touto prémiovou ponukou - nevyhnutnou súčasťou zbierky každého znalca.

80,49 €

80,49 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si chuť skutočného remesla s limitovanou edíciou Jack Daniel's Master Distiller Series. Táto whiskey, dodávaná v nádherne navrhnutej darčekovej škatuli, je ideálnym darčekom pre každého znalca whiskey. Táto exkluzívna zmes vzdáva hold odkazu a dokonalosti siedmeho majstra destilatéra spoločnosti Jack Daniel's.

Ponorte sa do jej bohatého, plného chuťového profilu, ktorý sa môže pochváliť výraznou zmesou opečeného duba, vanilky a karamelu. Obsah 43 % obj. zaručuje teplý, hladký záver, ktorý pretrváva na jazyku. Zážitok sa ešte viac umocní, keď sa podáva čistá alebo s ľadom, pretože tak môže skutočne vyniknúť jej zložitá chuť.

Jack Daniel's, ktorý si vychutnávajú vo viac ako 170 krajinách sveta, sa stal synonymom kvality a tradície. Táto limitovaná edícia je dôkazom tohto dedičstva - dokonalá kombinácia tradície a inovácie. Každý dúšok je cestou, ktorá vás prenesie do srdca Lynchburgu v Tennessee, kde sa každá kvapka vyrába s dôkladnou pozornosťou k detailom.

Či už ste dlhoročným fanúšikom alebo nováčikom vo svete whisky, limitovaná edícia Jack Daniel's Master Distiller Series je nevyhnutným doplnkom vašej zbierky. Objavte zručne vyvážené chute, vďaka ktorým sa whisky Jack Daniel's stala známou.

Nezabudnite, že toto je viac než len fľaša whiskey - je to kus histórie, svedectvo o umení destilácie a pocta majstrom destilatérom, ktorí to všetko umožnili. Nenechajte si preto ujsť tento poklad z limitovanej edície!

Pripravte sa pozdvihnúť pohár na ducha remeselnej zručnosti a nadčasovej kvality značky Jack Daniel's. Objednajte si fľašu limitovanej edície Master Distiller Series ešte dnes a oslavy sa môžu začať!
Tabuľka dát
Jack Daniel's
Nové
Brand
Jack Daniels
Krajina pôvodu
USA
chat Komentáre (0)