Jack Daniel's McLaren Formula 1 Team Edition 2023 40% Vol. 0,7l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jack Daniel's McLaren Formula 1 Team Edition 2023 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Pripravte sa oživiť svoju hru s drinkom Jack Daniel's McLaren Formula 1 Team Edition. Táto exkluzívna 40 % Vol whisky v elegantnej darčekovej škatuľke je dokonalou kombináciou rýchlosti a ducha. Rovnako ako tím McLaren, aj táto edícia Jack Daniel's stelesňuje dokonalosť a precíznosť a prináša hladký, vyvážený záver. Či už ste fanúšikom Formuly 1 alebo znalcom whisky, túto edíciu musíte mať. Vychutnajte si ju s ľadom alebo ako základ pre vaše obľúbené koktaily. Na zdravie rýchlym autám, ostrým zákrutám a skvelej whisky!

40,69 €

40,69 € Bez DPH

Popis
Prebuďte v sebe pretekárskeho nadšenca vďaka Jack Daniel's McLaren Formula 1 Team Edition. Táto exkluzívna whiskey nie je len nápojom, ale aj oslavou rýchlosti, sily a jemnosti, podobne ako neuveriteľné stroje, ktoré zdobia trate Formuly 1.

Táto edícia Jack Daniel's McLaren, uložená v elegantnej, špeciálne navrhnutej darčekovej škatuli, je dokonalým spojením tradície a inovácie. Whiskey s odvážnym 40 % objemom alkoholu ponúka robustnú, plnú chuť, ktorá dráždi vaše chuťové poháriky pri každom dúšku.

Vyskúšajte si starostlivé remeselné spracovanie značky Jack Daniel's, ktorá je celosvetovo uznávaná pre svoju konzistenciu a kvalitu. Každá fľaša je stelesnením trpezlivosti, starostlivosti a osvedčených tradícií výroby whisky.

Táto edícia tímu McLaren je viac ako len nápoj; je to pocta vzrušujúcemu svetu pretekov Formule 1. Je to dokonalý darček pre fanúšikov pretekov, znalcov whisky alebo kohokoľvek, kto ocení jedinečný a premyslený darček.

Tak čo, ste pripravení oživiť svoju náladu? Prijmite vzrušenie z pretekov a vychutnajte si chuť víťazstva s Jack Daniel's McLaren Formula 1 Team Edition Whisk(e)y. Vychutnajte si bohatú, jemnú chuť a nechajte vysokooktánové vzrušenie pretekárskej trate ožiť vo vašom pohári.

Nezabudnite, že táto limitovaná edícia whiskey je viac ako len nápoj - je to vyhlásenie. Je o láske k pretekom, vášni pre rýchlosť a obdive k remeselnému spracovaniu kvalitnej whisky. Takže na preteky, pretekárov a predovšetkým na vás - fanúšikov. Na zdravie!
Tabuľka dát
Jack Daniel's
Nové
Brand
Jack Daniels
Krajina pôvodu
USA
chat Komentáre (0)