Kentucky Owl The WISEMAN Kentucky Straight Bourbon Whiskey 45,4% Vol. 0,7l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kentucky Owl The WISEMAN Kentucky Straight Bourbon Whiskey 45,4% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte bohatú chuť Kentucky Owl The Wiseman, najlepšej kentuckej rovnej Bourbon Whisk(e)y. Výrazný chuťový profil tohto južanského skvostu predstavuje pútavú zmes karamelu, dubu a korenia s uspokojivo hladkým záverom, ktorý pretrváva na jazyku. Či už ste znalec whisky alebo nováčik, túto whisky musí vyskúšať každý. Je ideálna na popíjanie čistej whisky alebo na tvorbu klasických koktailov. Zažite pravého ducha Kentucky s každým dúškom whisky The Wiseman. Nie je to len nápoj, je to cesta do sveta osvedčených tradícií a remeselnej zručnosti. Na zdravie a dobré časy s Kentucky Owl The Wiseman Straight Bourbon Whisk(e)y!

47,69 €

47,69 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Kentucky Owl's WISEMAN Kentucky Straight Bourbon Whisk(e)y! Toto nie je len nápoj, je to symfónia chutí. Tento bourbon, destilovaný s maximálnou starostlivosťou a vyzretý do dokonalosti, je známy svojou podmanivou chuťou. Každý dúšok prináša bohatú, jemnú chuť, ktorú nadšenci whisky zbožňujú už celé generácie.

WISEMAN Bourbon Whisk(e)y je produktom značky Kentucky Owl, ktorá je známa svojou výnimočnou oddanosťou kvalite. Tento bourbon je skutočným dôkazom ich odhodlania. Je vyrobený z jedinečnej zmesi kukurice, raže a sladového jačmeňa, čo mu dodáva výrazný, plný chuťový profil.

Tento bourbon Kentucky straight nie je len o chuti. Jeho hlboká jantárová farba a omamná vôňa sú súčasťou zážitku. Nos je plný tónov karamelu, medu a opečeného dubu, ktoré vás pozývajú do svojho vnútra. V chuti je to harmónia sladkých a korenistých chutí s náznakmi vanilky, škorice a muškátového orieška. Záver je dlhý, hrejivý a uspokojujúci.

Kentucky Owl's The WISEMAN je viac ako bourbon. Je to cesta chuti, začiatok konverzácie a dokonalý spoločník na útulné večery pri ohni. Či už ste skúsený milovník bourbonu, alebo ho skúšate po prvýkrát, táto whiskey vás určite zaujme. Je to zážitok, ktorý si budete chcieť vychutnať a podeliť sa oň.

Takže ste pripravení dopriať si bohatý, hladký a aromatický zážitok z whisky WISEMAN Kentucky Straight Bourbon Whisk(e)y? Nie je to len nápoj, je to tradícia. Nie je to len bourbon, je to Kentucky Owl's The WISEMAN. Na zdravie do ďalších dobrých čias!
Tabuľka dát
Kentucky Owl
Nové
chat Komentáre (0)