Heaven's Door STRAIGHT RYE WHISKEY 43% Vol. 0,7l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Heaven's Door STRAIGHT RYE WHISKEY 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte jemnú a bohatú chuť žitného raže Heaven's Door Straight Whisk(e)y. Táto prémiová whiskey prináša komplexný chuťový profil s tónmi karamelu, dubu a korenia, ktorý poteší vaše chuťové bunky. Či už ste znalec whiskey, alebo si len radi vychutnáte dobrý nápoj, Heaven's Door vezme vaše chuťové poháriky na nebeskú cestu. Táto ražná whiskey, ktorá je ideálna na popíjanie čistého nápoja alebo na miešanie do vášho obľúbeného kokteilu, nesmie chýbať vo vašej zbierke alkoholu. Zažite božskú chuť žitnej whisky Heaven's Door Straight Whisk(e)y ešte dnes!

52,49 €

52,49 € Bez DPH

Popis
Doprajte si bohatú chuť žitnej raže Heaven's Door Straight Whisk(e)y, ktorá je potešením pre každého znalca whisky. Táto prémiová liehovina je jedinečnou zmesou charakteru a hĺbky, ktorá je určená pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote.

Heaven's Door Straight Rye je precízne vyrobená Whisk(e)y je jedinečnou zmesou nezabudnuteľných chutí. Môže sa pochváliť chuťou čokolády, karamelu a korenia, čo vytvára celkovú hrejivú a príťažlivú chuť. Každý dúšok je sám o sebe cestou, ktorá odhaľuje vrstvy bohatosti a komplexnosti, ktoré očaria vaše zmysly.

Každá fľaša Heaven's Door Straight Rye Whisk(e)y je dôkazom umenia výroby whisky. Destilát je dokonale vyzretý, čo umožňuje chutiam dozrievať a vyvíjať sa, výsledkom čoho je hladká, plná whiskey, ktorú je naozaj radosť piť.

Či už ste milovníci whiskey alebo príležitostní konzumenti, Heaven's Door Straight Rye Whisk(e)y vás určite zaujme. Nie je to len nápoj - je to zážitok. Takže sa pohodlne usaďte, uvoľnite sa a otvorte dvere nebeskému chuťovému zážitku s Heaven's Door Straight Rye Whisk(e)y.

Tento výrobok nie je len o chuti, ale aj o zážitku. Od prvého do posledného dúšku je Heaven's Door Straight Rye Whisk(e)y ponúka podmanivú cestu chutí. Je to viac než len whiskey, je to svedectvo o umení destilácie.

Tak prečo čakať? Objavte bohatú, plnú chuť žitnej whisky Heaven's Door Straight Rye Whisk(e)y ešte dnes. Či už si ju vychutnáte čistú, s ľadom alebo vo svojom obľúbenom kokteile, táto prémiová whiskey vám určite poskytne jedinečný zážitok z pitia. Vychutnajte si ju zodpovedne a vychutnajte si každý dúšok tohto nebeského destilátu.

Heaven's Door Straight Rye Whisk(e)y - nápoj, ktorý je skutočne božský. Vyskúšajte ju ešte dnes a nechajte svoje chuťové poháriky vydať sa na chuťové dobrodružstvo, na ktoré tak skoro nezabudnú.
Tabuľka dát
Heaven's Door
Nové
chat Komentáre (0)