Redemption Bourbon Pre-Prohibition Whiskey Revival 44% Vol. 0,7l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Redemption Bourbon Pre-Prohibition Whiskey Revival 44% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vráťte sa späť v čase s Redemption Bourbon Pred zákazom Whisk(e)y Revival! Táto ručne vyrábaná whiskey je skutočnou poctou bohatej histórii tohto liehu. Je hladká a plná, plná tradičných chutí karamelu, vanilky a dubového dreva. Či už ste znalec whiskey, alebo hľadáte dokonalý darček, tento bourbon ponúka jedinečný zážitok z pitia. Jeho vysokokvalitné ingrediencie a dôkladný destilačný proces zaručujú chuťový profil, ktorý je komplexný a zároveň dokonale vyvážený. Tak prečo čakať? Zažite chuť minulej éry s Redemption Bourbon Pre-Prohibition Whisk(e)y Revival. Nepite len whisky, ochutnajte históriu!

33,69 €

33,69 € Bez DPH

Popis
Predstavenie vykúpenia Bourbon Pred zákazom Whisk(e)y Revival - vaša vstupenka na ochutnávku minulých čias! Tento lahodný bourbon inšpirovaný zlatou érou výroby whisky prináša na váš stôl robustnú chuť a bohaté tradície Ameriky pred prohibíciou.

Vyrobený s neústupnou vášňou pre kvalitu, Redemption Bourbon spája klasické destilačné techniky s modernou rafinovanosťou. Každá fľaša je naplnená hladkým, jantárovo sfarbeným destilátom, ktorý stelesňuje rebelantského ducha a extravagantné chute éry pred prohibíciou.

Hviezdou tohto bourbonu je jeho chuť - rovnováha sladkosti a korenia, ktorá zanecháva trvalý dojem. Otvára sa hrejivou sladkosťou karamelu a vanilky, po ktorej nasleduje štipka ražného korenia a končí sa tónom duba a ovocia. Je to bourbon, ktorý si získa vašu pozornosť a zanechá vo vás túžbu po ďalšom.

Či už ste znalec whiskey, alebo nováčik, Redemption Bourbon Pre-Prohibition Whisk(e)y Revival je navrhnutý tak, aby zapôsobil. Vďaka svojmu jedinečnému profilu je ideálna na popíjanie čistej whisky, whisky s ľadom alebo do vášho obľúbeného kokteilu.

Ak teda hľadáte bourbon, ktorý vzdáva hold minulosti a zároveň prináša nezabudnuteľný chuťový zážitok, nehľadajte ďalej. The Redemption Bourbon Pred prohibíciou Whisk(e)y Oživenie čaká. Ponorte sa do fľaše ešte dnes a ochutnajte oživenie minulej éry whisky. Zažite Redemption, pretože skvelá whiskey za to stojí!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)