Jack Daniel's Sour Mash Tennessee Whiskey LEGACY EDITION No. 3 - GREY DESIGN 43% Vol. 0,7l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jack Daniel's Sour Mash Tennessee Whiskey LEGACY EDITION No. 3 - GREY DESIGN 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatý odkaz Jack Daniel's Sour Mash Tennessee Whisk(e)y v štýlovom sivom dizajne. Táto exkluzívna edícia je lahôdkou pre milovníkov whiskey, ktorá v sebe zahŕňa nadčasovú tradíciu jednej z najznámejších amerických páleníc. Zabalená v elegantnej darčekovej škatuľke je ideálnou voľbou na špeciálne príležitosti alebo na jednoduché vychutnanie si kvalitného nápoja. Vychutnajte si výraznú jemnosť a chuť, vďaka ktorým je Jack Daniel's obľúbený. Vytvárajte si spomienky, zdieľajte príbehy a pripíjajte si na dobré časy s touto vynikajúcou fľašou whiskey. Je to viac ako nápoj, je to oslava dedičstva.

32,49 €

32,49 € Bez DPH

Popis
Dodajte do svojej skrinky s alkoholom nádych tradície s nápojom Jack Daniel's Sour Mash Tennessee Whisk(e)y Legacy Edition, teraz vo výraznom sivom dizajne. Táto nadčasová fľaša whiskey je viac ako len nápoj - je to kus histórie, nádych triedy a chuť Tennessee.

Táto whiskey, vyrobená s vášňou, sa môže pochváliť jedinečným chuťovým profilom, ktorý je bohatý, hladký a plný s nádychom dymovej sladkosti. Jej komplexné tóny vanilky, opečeného duba a karamelu robia z každého dúšku zážitok, ktorý si treba vychutnať. Jack Daniel's Legacy Edition vás nikdy nesklame, či už si ju vychutnáte čistú, s ľadom alebo ako základ vášho obľúbeného kokteilu.

Sivý dizajn je poklona bohatému dedičstvu značky, pocta pôvodnému vzhľadu fliaš Jack Daniel's z konca 19. storočia. Jednofarebný dizajn je nielen pútavý, ale zároveň dodá každému prostrediu nádych elegancie.

Táto fľaša je zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke a je ideálna na oslavu špeciálnych príležitostí alebo na darovanie milovníkovi whisky. Nie je to len fľaša whiskey, je to kus histórie spoločnosti Jack Daniel's.

Spoznajte dedičstvo, vychutnajte si tradíciu a ponorte sa do hladkej, aromatickej cesty whisky Jack Daniel's Sour Mash Tennessee Whisk(e)y Legacy Edition Grey Design. Toto nie je len ďalšia whiskey - je to svedectvo nadčasového umenia výroby whiskey. Objavte chuť, ktorá odolala skúške času.

Nezabudnite si vychutnávať zodpovedne a vychutnajte si tento okamih s Jack Daniel's Legacy Edition. Na zdravie na dobré časy a skvelú whiskey!
Tabuľka dát
Jack Daniel's
Nové
Brand
Jack Daniels
Krajina pôvodu
USA
chat Komentáre (0)