Yellow Rose OUTLAW BOURBON Whiskey 46% Vol. 0,7l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Yellow Rose OUTLAW BOURBON Whiskey 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite odvážnu, jemnú chuť Yellow Rose Outlaw Bourbon Whisk(e)y. Tento jedinečný destilát je skutočným potešením pre všetkých milovníkov whisky. Vyrobená so starostlivosťou v srdci Texasu, jej bohatý zlatý odtieň odráža slnkom zaliate žlté ruže, po ktorých je pomenovaná. Jej robustný chuťový profil je plný vrstiev karamelu, dubového dreva a náznaku vanilky, čo prináša skutočne uspokojivý záver. Odhaľte v sebe zločinca s pohárom Yellow Rose Bourbon Whisk(e)y a vychutnajte si chuť divokého západu!

55,79 €

55,79 € Bez DPH

Popis
Poďme sa porozprávať o Yellow Rose Outlaw Bourbon Whisk(e)y, ktorú musí mať každý nadšenec whisky. Je to jedinečná zmes, ktorá prináša nezabudnuteľný zmyslový zážitok. Táto whiskey, špeciálne vyrobená v Texase, vzdáva hold rebelantskému duchu štátu Osamelá hviezda.

V okamihu, keď si nalejete Outlaw Bourbon do pohára, všimnete si jeho bohatý, zlatistý odtieň. Táto whiskey je pastvou pre oči, ale je to aróma, ktorá vás skutočne zaujme. S vôňou sladkého karamelu, dubového dreva a náznakom citrusov je to zmyslový zážitok ešte predtým, ako si dáte dúšok.

Čo sa týka chuti, je taká odvážna, ako naznačuje jej názov! Je to robustná zmes sladkej a korenistej chuti s nádychom vanilky, ktorú dopĺňajú tóny orechov a ovocia. Hladký, zamatový záver vo vás zanechá túžbu po ďalšom, vďaka čomu je Yellow Rose Outlaw Bourbon ideálnou voľbou na popíjanie alebo na dochutenie vášho obľúbeného kokteilu.

Čo je súčasťou Yellow Rose Outlaw Bourbon Whisk(e)y je jedinečný proces destilácie. Tento bourbon je ručne vyrábaný v malých sériách, čo zaručuje prvotriednu kvalitu v každej fľaši. Destiluje sa zo 100 % kukurice a dozrieva v sudoch z amerického duba, čo vytvára bohatý, plný chuťový profil.

Či už ste znalec whisky, alebo nováčik, ktorý si chce rozšíriť chuťové bunky, Yellow Rose Outlaw Bourbon Whisk(e)y je lahodným doplnkom každého domáceho baru. Táto whiskey nie je len nápoj, je to chuť divokého, rebelantského ducha Texasu. Tak prečo to trochu neotriasť a nedopriať si Outlaw? Vaše chuťové poháriky vám poďakujú!
Tabuľka dát
Yellow Rose
Nové
chat Komentáre (0)