Rebel Yell Bourbon Whiskey French Oak Finish 45% Vol. 0,7l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rebel Yell Bourbon Whiskey French Oak Finish 45% Vol. 0,7l

1.40 kg
Odhaľte svoju divokú stránku s naším Rebel Yell Bourbon Whisk(e)y Povrchová úprava z francúzskeho duba. Tento vynikajúci destilát musia vyskúšať všetci milovníci whisky. Je dokonale vyzretá v sudoch z francúzskeho duba, ktoré jej dodávajú jedinečný, bohatý chuťový profil. Záver je hladký a plný, s nádychom sladkej vanilky a karamelu. Ideálna na dúšok po večeri alebo ako hrejivý spoločník počas chladnej noci. Vychutnajte si túto pochúťku z dubového bourbonu, ktorá kričí sofistikovanosťou a odvahou v každom dúšku. Nezabudnite, že dobré časy sú vzdialené len na jeden Rebel Yell!

39,49 €

39,49 € Bez DPH

Popis
Zažite bohatú, jemnú chuť Rebel Yell Bourbon Whisk(e)y s jedinečnou povrchovou úpravou z francúzskeho duba. Táto prémiová whiskey je vytvorená pre skutočných milovníkov bourbonu a ponúka jedinečnú zmes chutí, ktorá vaše chuťové poháriky vezme na úžasnú cestu.

The Rebel Yell Bourbon Whisk(e)y, stelesňujúca ducha rebelantstva, sa zrodila z nadčasovej receptúry, ale so zvratom. Záverečná úprava z francúzskeho duba jej dodáva osobitý charakter a obohacuje tradičné tóny bourbonu o tóny karamelu, vanilky a údeného duba. Záver je dlhý a hrejivý, s príťažlivou sladkosťou, ktorá pretrváva na jazyku.

S obsahom alkoholu 45 % je každý dúšok tejto bourbon whiskey odvážnym vyjadrením kvality a chuti. Whiskey je balená vo fľaši s objemom 0,7 l, ktorá je ideálna na zdieľanie s priateľmi pri výnimočnej príležitosti alebo na vychutnávanie osamote počas relaxačného večera.

Nemusíte byť nadšencom whiskey, aby ste ocenili hĺbku a komplexnosť whiskey Rebel Yell, ktorá je dokončená z francúzskeho duba Bourbon Whisk(e)y. Je to lahôdka pre každého, kto oceňuje kvalitné liehoviny. Či už teda plánujete stretnutie s priateľmi, alebo si jednoducho chcete užiť pokojný večer doma, fľaša Rebel Yell Bourbon Whisk(e)y French Oak Finish je presne to, čo potrebujete, aby sa táto chvíľa stala nezabudnuteľnou.

Doprajte si rebelského ducha a bezkonkurenčnú chuť Rebel Yell Bourbon Whisk(e)y French Oak Finish. Nie je to len whiskey, je to zážitok. S Rebel Yell si vychutnajte každý dúšok.
Tabuľka dát
Rebel Yell
Nové
chat Komentáre (0)