Rebel Yell Small Batch Rye Straight Rye Whiskey 45% Vol. 0,7l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rebel Yell Small Batch Rye Straight Rye Whiskey 45% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú, jemnú chuť žitnej raže Rebel Yell Small Batch Straight Rye Whisk(e)y. Táto whiskey je vyrobená so starostlivosťou, ktorá zaručuje, že každý dúšok je potešením pre vaše chuťové poháriky. Vďaka svojmu odvážnemu, korenistému charakteru a teplému, medovému záveru je dokonalým doplnkom vášho večerného oddychu alebo oslavy. Vychutnajte si príťažlivú vôňu s náznakmi vanilky a duba, po ktorej nasleduje chuť, ktorá je nezameniteľne ražná. Či už ste znalec whisky alebo nový objaviteľ, Rebel Yell Small Batch Rye je nezabudnuteľnou cestou chuti. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo ako hlavnú zložku svojho obľúbeného kokteilu.

32,49 €

32,49 € Bez DPH

Popis
Zažite odvážnu a výraznú chuť žita Rebel Yell Small Batch Whisk(e)y. Zabudnite na čísla, táto žitná whiskey je predovšetkým o chuti a kvalite. Každý dúšok tejto malosériovej ražnej whiskey, vyrobenej s vášňou, je cestou komplexných chutí, kde pikantné tóny raže tancujú s náznakmi vanilky a dubu.

Predstavte si seba v útulnom kresle, praskajúci oheň nablízku, jemnú hudbu hrajúcu v pozadí a pohár žitnej whisky Rebel Yell Small Batch Whisk(e)y v ruke. Sýta jantárová farba zachytáva svetlo a pripravuje pôdu pre chuťové dobrodružstvo, ktoré má prísť. Jediný dúšok vás prenesie do tradičných liehovarov hlbokého juhu, kde sa táto výnimočná whiskey zrodila.

Či už ste znalec whiskey, alebo len príležitostne popíjate, Rebel Yell Small Batch Rye Whisk(e)y je lahodným prírastkom do vašej zbierky liehovín. Je ideálna na vychutnávanie čistej whisky, s ľadom alebo ako kľúčová zložka vášho obľúbeného kokteilu. Nezabúdajte však, že nejde len o pitie whisky, ale aj o jej prežívanie. Preto sa neponáhľajte, vychutnajte si vôňu, chuť a záver. Nechajte túto čistú ražnú whiskey, aby sa stala hviezdou vášho večera.

Žitná whisky Rebel Yell Small Batch Rye s obmedzenou výrobou, ale neobmedzeným charakterom Whisk(e)y stelesňuje rebelantského ducha juhu. Vezmite si fľašu ešte dnes a nechajte svoje chuťové poháriky vzbúriť sa proti všednosti. Na ducha rebélie a radosť z kvalitnej whiskey. Na zdravie!

Nezabudnite, že to nie je len výrobok, ale aj zážitok. A sľubujeme, že Rebel Yell Small Batch Rye Straight Rye Whisk(e)y je zážitok, na ktorý nezabudnete.
Tabuľka dát
Rebel Yell
Nové
chat Komentáre (0)