Rebel Yell Small Batch Reserve 45,3% Vol. 0,7l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rebel Yell Small Batch Reserve 45,3% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite chuť rebélie s našou Rebel Yell Small Batch Reserve. Tento ručne vyrábaný bourbon musí mať každý milovník whiskey. Vyzretý do dokonalosti prináša bohatú, hladkú chuť s nádychom korenia. Jeho robustný charakter je vyvážený teplým, hladkým záverom, ktorý vo vás zanechá chuť na ďalšie. Či už si ju vychutnáte čistú, s ľadom alebo vo svojom obľúbenom koktailu, Rebel Yell Small Batch Reserve prináša jedinečnú chuť v každom dúšku. Vezmite si fľašu ešte dnes a nechajte svojho ducha vzlietnuť!

33,69 €

33,69 € Bez DPH

Popis
Potešte svoje chuťové bunky jemnou a bohatou chuťou whisky Rebel Yell Small Batch Reserve, ktorá je skutočným skvostom vo svete whisky. Táto výnimočná whiskey, špeciálne vyrobená v malých sériách pre tých, ktorí oceňujú jemné liehoviny, sa môže pochváliť jedinečným chuťovým profilom, ktorý je odvážny a zároveň rafinovaný.

Doprajte si hlboký jantárový odtieň whisky Rebel Yell Small Batch Reserve a vychutnajte si komplexnú arómu, ktorá zahalí vaše zmysly. Tóny medu, vanilky a marhúľ sa spájajú s arómou opečeného duba a vytvárajú nezabudnuteľnú zmes, ktorá je sladká aj dymová. Každý dúšok odhalí maslovú karamelovú chuť, po ktorej nasleduje náznak korenia a teplý, dlhotrvajúci záver.

Či už ste skúsený znalec whisky, alebo nováčik, ktorý chce preniknúť do sveta prémiových liehovín, Rebel Yell Small Batch Reserve ponúka zážitok, aký nemá obdobu. Vychutnajte si ju s ľadom, čistú alebo ako hlavnú zložku svojho obľúbeného kokteilu.

Rebel Yell Small Batch Reserve je viac než len fľaša whiskey - je to svedectvo o umení destilácie, oslava remeselnej zručnosti a pocta tým, ktorí sa odvážia vzoprieť bežnému. Vyskúšajte rafinovanú chuť tejto výnimočnej whiskey ešte dnes a dovoľte jej prebudiť vo vás rebelantského ducha!

Tak čo, ste pripravení na vzburu? S Rebel Yell Small Batch Reserve je každý dúšok vyhlásením nezávislosti. Vychutnajte si ju zodpovedne.
Tabuľka dát
Rebel Yell
Nové
chat Komentáre (0)