🌾Angel's Envy Kentucky Straight Bourbon Whisky Port Wine Finish 43,3% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Angel's Envy Kentucky Straight Bourbon Whisky Port Wine Finish 43,3% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte božskú chuť Angel's Envy Kentucky Straight Bourbon Whisky. Tento bourbon, odborne vyrobený a dokončený v sudoch po portskom víne, ktoré mu dodávajú extra bohatosť, ponúka lákavú zmes chutí pre náročné chuťové bunky. Zažite harmonickú rovnováhu sladkých a korenistých tónov s nezabudnuteľným zamatovým záverom. Táto whisky nie je len nápoj, je to cesta pre vaše chuťové poháriky. Či už ste znalec whisky alebo zvedavý nováčik, Angel's Envy nepochybne pozdvihne váš zážitok z popíjania. Nalejte si pohár, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si anjelskú dokonalosť.

62,79 €

62,79 € Bez DPH

69,70 €-10%

Popis
Objavte lahodnú chuť Angel's Envy Kentucky Straight Bourbon Whisky s príchuťou portského vína. Tento výnimočný destilát je harmonickou zmesou bohatých chuťových profilov, ktoré zachytávajú podstatu tradičného dedičstva výroby bourbonu v Kentucky s inovatívnym nádychom.

Tento bourbon, vyrobený s dôkladnou starostlivosťou, sa destiluje z najlepších prírodných obilnín, ktoré mu dodávajú robustné telo a hlbokú jantárovú farbu. Tým sa však proces nekončí. Bourbon potom dozrieva v sudoch zo zuhoľnateného amerického bieleho duba, čo zvýrazňuje jeho jedinečný charakter a dodáva mu komplexný rad jemných tónov.

Najdôležitejší moment? Majstrovský záver z portského vína. Po počiatočnom procese zrenia sa tento bourbon dokončuje v ručne vybraných sudoch po portskom víne, čím sa spájajú korenisté tóny bourbonu so sladkou bohatosťou portského. Vďaka tomuto inovatívnemu procesu má Angel's Envy svoju charakteristickú chuť - dokonalú rovnováhu medzi odvážnym bourbonom a sviežimi tónmi vína.

Na jazyku očakávajte explóziu chutí. Sladké tóny krémovej vanilky a karamelu v bourbone sú doplnené jemným korením, po ktorom nasleduje dlhý, hrejivý záver so zrelým ovocím, čerešňami a nádychom portského.

Či už ste skúsený milovník whiskey alebo zvedavý nadšenec, Angel's Envy Bourbon s prívlastkom portské víno je zážitok, ktorý si nesmiete nechať ujsť. Tento bourbon je oslavou remeselnej zručnosti, tradície a inovácie, vďaka čomu je dokonalým doplnkom vašej zbierky liehovín.

Je to viac ako len bourbon. Je to pozvánka na vychutnávanie tých najlepších vecí v živote. Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta Angel's Envy Kentucky Straight Bourbon Whisky s prívlastkom Port Wine Finish a nechajte svoje zmysly očariť.
Tabuľka dát
Angel's Envy
Nové
chat Komentáre (0)