Knob Creek Kentucky Straight RYE Whiskey Small Batch 50% Vol. 0,7l | Whiskey U.S.A | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Knob Creek Kentucky Straight RYE Whiskey Small Batch 50% Vol. 0,7l

1.40 kg

47,69 €

47,69 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Knob Creek Kentucky Straight RYE Whisk(e)y Small Batch - whiskey najvyššej kvality, ktorá dodá vášmu večeru nádych sofistikovanosti. Tento skvost, ideálny pre milovníkov whiskey, sa vyrába v srdci Kentucky, v regióne známom výnimočným remeselným spracovaním whiskey.

Toto nie je vaša bežná whiskey. Je to pôžitok. Malosériová zmes, ktorá skutočne vyčnieva z davu. Oddaní remeselníci v spoločnosti Knob Creek destilujú túto whiskey pri nižšom objeme, čo zaručuje jedinečnú hĺbku chuti. Každý dúšok je cestou, ktorá v sebe nesie tóny bohatého duba a korenia s hladkým záverom, ktorý pretrváva na jazyku.

Nenechajte sa však oklamať jej robustným charakterom. Táto whiskey je taká univerzálna, ako sa len dá. Vychutnajte si ju s ľadom alebo ju nechajte byť hlavnou ingredienciou vášho obľúbeného kokteilu. Nech už si ju vychutnáte akokoľvek, Knob Creek Kentucky Straight RYE Whisk(e)y Small Batch určite zanechá trvalý dojem.

Pamätajte, že dobré veci sa vyrábajú v malých sériách, a táto whiskey nie je výnimkou. Doprajte sebe alebo niekomu blízkemu fľašu tejto prvotriednej whiskey. Je to viac ako len nápoj, je to zážitok. A ten si určite nenechajte ujsť.
Tabuľka dát
Knob Creek
Nové
chat Komentáre (0)