Sangre de Vida Loteria LA BANDERA Reposado Tequila 100% de Agave 40% Vol. 0,35l | Tequila Reposado, Oro a Gold | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sangre de Vida Loteria LA BANDERA Reposado Tequila 100% de Agave 40% Vol. 0,35l

1.40 kg
Objavte autentickú chuť Mexika s tequilou Sangre de Vida Loteria LA BANDERA Reposado. Táto tequila je vyrobená zo 100 % modrej agáve a je potešením pre zmysly. Každý dúšok vás vezme na cestu do srdca Jalisca a ponúkne explóziu chutí, ktoré odrážajú bohatstvo mexickej pôdy. Dokonale vyzretá má hladký, vyvážený záver, ktorý ocenia znalci tequily. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo jednoducho relaxujete po dlhom dni, Sangre de Vida Loteria LA BANDERA Reposado Tequila je ideálnou voľbou. Zažite pravého ducha Mexika ešte dnes!

27,79 €

27,79 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Sangre de Vida Loteria La Bandera Reposado Tequila, skutočný klenot medzi nadšencami tequily. Tento jedinečný destilát vyrobený zo 100 % čistej modrej agáve ponúka chuťový zážitok, ktorý je taký živý, ako naznačuje jeho názov.

Nie nadarmo ju nazývame La Bandera, v španielčine "vlajka". Predstavuje hrdosť a dedičstvo Mexika, odkiaľ táto tequila pochádza. Vyrába sa v srdci Mexika a v každom dúšku nesie esenciu krajiny, kultúry a tradícií.

Tequila Sangre de Vida Loteria La Bandera Reposado je dokonale vyzretá. Reposado, čo znamená "odpočinutá", naša tequila dozrieva v dubových sudoch presne tak dlho, aby sa dosiahol hladký a bohatý chuťový profil. Výsledkom je tequila, ktorá je osviežujúco robustná so zamatovým záverom, po ktorom budete túžiť po ďalšom.

Chuť je vyvážená, sladká a korenistá, s tónmi medu, vanilky a korenia, ktoré sa roztancujú na vašom podnebí. Je ideálna na popíjanie priamo alebo na miešanie do obľúbeného kokteilu. Oceníte jeho konzistentnú kvalitu a bohatú, plnú chuť, ktorá ho odlišuje od ostatných.

Ale nie je to len chuť, čo robí našu tequilu výnimočnou. Samotná fľaša je umeleckým dielom inšpirovaným tradičnou mexickou hrou Loteria. Vzbudzuje pozornosť, upúta pozornosť a svedčí o láske a detailoch, ktoré sú súčasťou každej fľaše tequily Sangre de Vida Loteria La Bandera Reposado.

Takže, či už ste znalec tequily, alebo práve začínate svoju cestu do sveta kvalitných liehovín, túto fľašu budete chcieť mať na svojej poličke. Zažite pravého ducha Mexika s tequilou Sangre de Vida Loteria La Bandera Reposado Tequila. Na zdravie a dobrý život!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)