El Tequileño Reposado 100% Agave 38% Vol. 0,5l | Tequila Reposado, Oro a Gold | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

El Tequileño Reposado 100% Agave 38% Vol. 0,5l

1.40 kg
Vychutnajte si bohatú, jemnú chuť El Tequileño Reposado 100% Agave. Táto prémiová tequila, ručne vyrábaná v srdci Mexika, je dôkazom tradície a kvality. Vďaka dokonalému zreniu v dubových sudoch sa môže pochváliť jedinečným chuťovým profilom, ktorý je odvážny a zároveň vyvážený. Každý dúšok odhalí prirodzenú sladkosť agáve, ktorú dopĺňajú tóny vanilky a dubového dreva. El Tequileño Reposado 100% Agave je ideálna na samostatné popíjanie alebo na vylepšenie vášho obľúbeného kokteilu a je povinnou výbavou pre nadšencov tequily aj pre nováčikov. Zažite ducha Mexika s El Tequileño ešte dnes!

34,89 €

34,89 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme El Tequileño Reposado, prémiovú tequilu, ktorú musia mať všetci milovníci tequily. Tento vynikajúci destilát vyrobený zo 100 % agáve sľubuje autentický mexický zážitok, ktorý povznesie vaše chuťové poháriky.

Naša tequila Reposado trpezlivo dozrieva v dubových sudoch, čo jej dodáva bohatú zlatistú farbu a neuveriteľne hladký záver. Tento starostlivý proces zaručuje, že každý dúšok El Tequileño Reposado ponúka harmonickú zmes sladkého agáve, náznakov vanilky a jemného dubového dreva.

El Tequileño Reposado je univerzálny a lahodný nápoj, ktorý sa výborne hodí na popíjanie v čistom stave alebo v zmesi s vaším obľúbeným kokteilom. Je ideálnou voľbou pre výnimočné chvíle, či už si pripíjate na oslave, alebo si jednoducho oddýchnete po dlhom dni.

S El Tequileño Reposado nezískate len fľašu tequily, ale aj kúsok mexického dedičstva. Naša tequila sa vyrába s vášňou a hrdosťou, vďaka čomu je každá fľaša dôkazom nášho záväzku ku kvalite.

Tak prečo čakať? Vyskúšajte jedinečnú a nezabudnuteľnú chuť El Tequileño Reposado ešte dnes. Nezabudnite, že dobré časy sa začínajú dobrou tequilou.
Tabuľka dát
El Tequileño
Nové
chat Komentáre (0)