Olmeca Dark Chocolate Flavour 20% Vol. 0,7l | Tequila likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Olmeca Dark Chocolate Flavour 20% Vol. 0,7l

1.00 kg

23,39 €

23,39 € Bez DPH

Popis
Popis produktu: Zažite výnimočnú chuť horkej čokolády Olmeca 20% obj. 0,7 l, symbol bezkonkurenčného majstrovstva. Olmeca Dark Chocolate Flavour 20% Vol. 0,7l, známa svojou jemnou textúrou a sofistikovaným chuťovým profilom, je pre znalcov nevyhnutná.

Značka pochádza z váženej výrobnej oblasti a od svojho vzniku si zachováva záväzok k dokonalosti. Odroda Olmeca Dark Chocolate Flavour 20% Vol. 0,7l bola vytvorená tak, aby dosiahla bohatú komplexnosť a hlbokú hĺbku. Každé použitie sľubuje jedinečnú zmes vlastností, ktorá prináša pútavé a nezabudnuteľné stretnutie.

Dizajn produktu Olmeca Dark Chocolate Flavour 20% Vol. 0,7l je podmanivý a prezentuje detailné umelecké spracovanie, ktoré umocňuje jeho pôvab. Predstavuje sled pocitov, počnúc počiatočným pôvabom až po jemné, trvalé zakončenie. Trvalá kvalita príchute Olmeca Dark Chocolate Flavour 20% Vol. 0,7l pôsobí hlboko a podnecuje k ďalšiemu objavovaniu.

Olmeca Dark Chocolate Flavour 20% Vol. 0,7l je ideálna na oslavu výnimočných okamihov alebo na osobné potešenie, je navrhnutá tak, aby obohatila každú príležitosť a umožnila naplno oceniť jej výnimočné vlastnosti.
Tabuľka dát
Olmeca
Nové
chat Komentáre (0)