Teremana AÑEJO Small Batch Tequila 40% Vol. 1l | Tequila Añejo | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Teremana AÑEJO Small Batch Tequila 40% Vol. 1l

1.40 kg
Zažite jemnú a bohatú chuť Teremana Añejo Small Batch Tequila. Táto tequila, ručne vyrábaná s dôkladným dôrazom na detail, sa môže pochváliť jedinečnou, robustnou chuťou, ktorá je ideálna na popíjanie alebo miešanie. Či už ste znalec tequily, alebo len hľadáte nový nápoj, ktorý si môžete vychutnať, Teremana Añejo vás nesklame. Je to viac než len nápoj, je to zážitok. Ponorte sa do sveta prémiovej tequily a nechajte sa unášať dobrou náladou. Nezabudnite, že nejde len o to, čo pijete, ale aj o spomienky, ktoré si pri tom vytvoríte. Na zdravie a dobré časy s Teremana Añejo Tequila.

101,39 €

101,39 € Bez DPH

Popis
Zoznámte svoje chuťové poháriky s vynikajúcou chuťou Teremana AÑEJO Small Batch Tequila. Toto majstrovské dielo z malých sérií, starostlivo vytvorené pre milovníkov tequily, je zážitkom vo fľaši. Vďaka svojej hladkej a bohatej štruktúre je ideálna na popíjanie čistej alebo na miešanie do vášho obľúbeného kokteilu.

Naša tequila Teremana AÑEJO je dokonale vyzretá a časom získava komplexný charakter. Každý dúšok odhalí jemné tóny duba, vanilky a karamelu, vďaka čomu je potešením pre zmysly. Nie je to však len o chuti. Táto jedinečná tequila je odborne destilovaná, výsledkom čoho je destilát s obsahom 40 % objemu alkoholu, ktorý zaručuje silný a plný zážitok.

Krása tejto tequily spočíva v procese jej výroby. Vyrába sa v malých šaržiach, pričom naši majstri destiléri starostlivo kontrolujú každý krok výroby. Táto pozornosť venovaná detailom zabezpečuje trvalo vysokú kvalitu výrobku, ktorý nikdy neuberá na chuti ani štruktúre.

Či už ste znalec tequily, alebo nováčik, Teremana AÑEJO Small Batch Tequila musíte vyskúšať. Vďaka svojmu jedinečnému charakteru a dobre vyváženej chuti je dokonalým doplnkom každej skrinky s alkoholom. Vychutnajte si ju samostatne alebo ju použite na vylepšenie svojich koktailov. V každom prípade vás čaká zážitok z tequily, aký nemá obdobu.

Vo svete plnom masovo vyrábaných liehovín naša Teremana AÑEJO Small Batch Tequila vyniká. Je dôkazom umenia výroby tequily a ponúka prémiový zážitok pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Doprajte sebe alebo svojmu blízkemu tento luxusný destilát ešte dnes. Veď život je príliš krátky na obyčajnú tequilu.
Tabuľka dát
Teremana
Nové
chat Komentáre (0)