Don Julio 1942 Tequila Añejo 38% Vol. 1,75l | Tequila Añejo | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Don Julio 1942 Tequila Añejo 38% Vol. 1,75l

1.40 kg
Zažite vznešený pôžitok z popíjania tequily Don Julio Añejo. Tento špičkový destilát, vyrobený s vášňou, je oslavou tradície a autentickej chuti. Don Julio Añejo Tequila, ktorá dozrieva minimálne rok, aby dosiahla dokonalosť, odhaľuje dráždivú zmes karamelu, čokolády a mandľových tónov. Najlepšie si ju vychutnáte čistú alebo s ľadom, je povinnou výbavou každého znalca. Don Julio Añejo Tequila je ideálna na darovanie alebo vychutnávanie pri špeciálnej príležitosti a je vašou vstupenkou na luxusný tequilový zážitok. Doprajte si bohatú chuť a hladký záver a nechajte svoje zmysly odcestovať do srdca Mexika.

578,39 €

578,39 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám Don Julio Añejo Tequilu, luxusný alkohol pre náročných konzumentov. Táto špičková tequila, ručne vyrábaná na vysočine Jalisco v Mexiku, je dôkazom umenia destilácie.

Naša tequila Don Julio Añejo dozrieva najmenej rok v sudoch z amerického bieleho duba, čo má za následok jemnejší, bohatší a komplexnejší chuťový profil. Každý dúšok odhalí tóny teplého duba, vanilky a praženého agáve s hodvábnym záverom, ktorý pretrváva na jazyku. Toto nie je obyčajná tequila - je to lahodná cesta chuti, ktorú si treba vychutnať, nie ju vypiť.

Tequila Don Julio Añejo, plnená do elegantnej, vysokej fľaše, nie je len nápojom, ale vyjadrením. Je ideálnou voľbou na prípitok pri špeciálnych príležitostiach, na darovanie milovanej osobe alebo jednoducho na vychutnanie si pokojného večera. Či už ste znalec tequily alebo začiatočník, tento rafinovaný destilát vás určite zaujme.

Ak chcete zažiť skutočnú podstatu tequily Don Julio Añejo, odporúčame ju podávať čistú alebo s ľadom. Teplota tejto prémiovej tequily je dokonale vyvážená a nikdy nie je príliš výrazná, takže je príjemným spoločníkom na relaxačný večer alebo živú noc.

Vezmite si fľašu ešte dnes a zažite rozdiel, ktorý dokáže vytvoriť vášeň, trpezlivosť a remeselná zručnosť. Don Julio Añejo Tequila - oslava tých najlepších vecí v živote.
Tabuľka dát
Don Julio
Nové
chat Komentáre (0)