Bobby's Schiedam PINANG RACI SPICE Dry Gin 42% Vol. 0,7l | Suchý gin | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bobby's Schiedam PINANG RACI SPICE Dry Gin 42% Vol. 0,7l

1.40 kg
Bobby's Gin prichádza priamo z holandského mesta Schiedam, známeho ako svetové hlavné mesto ginu. Tento výnimočný Pinang Raci Spice Dry Gin je skvelou voľbou pre všetkých milovníkov ginu. Je vyrábaný z prémiových surovín a jeho silná chuť je plná orientálnych korení. S jeho jedinečnou zmesou korenia, Pinang Raci, vás tento gin prenesie do exotického sveta plného vzrušujúcich chutí. Skúste Bobby's Gin a prežite nezabudnuteľný zážitok z pravej holandskej kvality.

34,59 €

34,59 € Bez DPH

Popis
Zažite cestu chutí s Bobby's Schiedam Pinang Raci Spice Dry Gin. Tento jedinečný destilát je úžasnou zmesou tradičného holandského remesla a exotického korenia východu, čo zaručuje jedinečný chuťový zážitok.

Každý dúšok Bobby's Pinang Raci Spice Dry Gin odhaľuje symfóniu chuťových tónov. Rastlinné zložky použité v tomto gine vrátane bobúľ borievky, citrónovej trávy a klinčekov vytvárajú komplexný chuťový profil, ktorý prekypuje sviežosťou a hrejivosťou. Pridanie pinang raci, vzácneho indonézskeho korenia, dodáva tomuto ginu živý, korenistý nádych, ktorý ho odlišuje od ostatných.

Tento destilát sa vyrába v Schiedame, známom ako hlavné mesto ginu na svete, a nesie v sebe dedičstvo stáročných destilačných techník. Výsledkom je jemný, plný a neuveriteľne všestranný gin. Či už si ho vychutnáte čistý, s ľadom alebo primiešaný do obľúbeného kokteilu, Bobby's Pinang Raci Spice Dry Gin povýši váš nápoj na úplne novú úroveň.

Bobby's Schiedam Pinang Raci Spice Dry Gin je balený v nádhernej dizajnovej fľaši, ktorá vzdáva hold holandskému a indonézskemu dedičstvu, a nie je len nápojom, ale zážitkom, ktorý prebudí vaše zmysly a prenesie vás do exotických krajín.

Vďaka dokonalej rovnováhe tradičných a exotických chutí tento gin určite osloví znalcov ginu aj dobrodruhov. Vyskúšajte Bobby's Schiedam Pinang Raci Spice Dry Gin ešte dnes a objavte svet chutí, o ktorom ste doteraz netušili.

Poznámka: Vychutnávajte si ho zodpovedne. Tento výrobok obsahuje vysoké percento alkoholu a nemal by sa konzumovať v nadmernom množstve.
Tabuľka dát
Bobby's Gin
Nové
chat Komentáre (0)