🌾Douglas Laing OLD PARTICULAR Inchgower 15 Years Old Single Cask Malt 48,4% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing OLD PARTICULAR Inchgower 15 Years Old Single Cask Malt 48,4% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte vynikajúcu chuť Douglas Laing Old Particular Inchgower Single Cask Malt. Toto 15-ročné majstrovské dielo je dôkazom umenia tvorby whisky, ktorá dozrieva do dokonalosti a zahŕňa v sebe symfóniu chutí. Fľaša s veľkorysou silou prináša bohatý, plný zážitok, ktorý nie je ničím iným ako božským. Každá fľaša sa dodáva v nádherne spracovanej darčekovej škatuli, čo z nej robí ideálny darček pre znalcov whisky. Odhaľte podmanivé vrstvy tejto jednosladovej whisky a nechajte jej jedinečný charakter očariť vaše zmysly. Vychutnajte si ju zodpovedne, vychutnajte si každú kvapku a nechajte sa unášať na cestu chuti whisky Inchgower.

103,39 €

103,39 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Pripravte sa na objavovanie sveta prémiovej whisky s Douglas Laing OLD PARTICULAR Inchgower Single Cask Malt. Tento pozoruhodný 15-ročný destilát musí mať každý nadšenec whisky. Inchgower Single Cask Malt je produktom starostlivého remeselného spracovania, ktorý stelesňuje tradíciu starú niekoľko storočí.

Táto whisky je uložená v štýlovej darčekovej škatuli a predstavuje dokonalý darček na akúkoľvek príležitosť. Či už ide o narodeniny, výročie alebo jednoduché gesto "ďakujem", táto darčeková škatuľa nepochybne zanechá dojem.

Táto fľaša, hrdo plnená do prirodzenej sudovej sily, je Single Malt ponúka autentickú, nefalšovanú chuť Škótska. Je to zážitok, ktorý vás prevedie sviežou zelenou krajinou až do srdca tradičných škótskych liehovarov.

Inchgower Single Cask Malt je symfóniou chutí. Je to oslava robustného a komplexného charakteru najlepších škótskych whisky. Každý dúšok je cesta, ktorá sa začína sladkou ovocnou vôňou, po ktorej harmonicky nasleduje náznak korenia. Záver je bohatý a uspokojivý, zanecháva pretrvávajúce teplo, ktoré hovorí o jeho veku a kvalite.

Inchgower Single Cask Malt je súčasťou významného radu OLD PARTICULAR spoločnosti Douglas Laing a je dôkazom záväzku značky k dodržiavaniu kvality a autenticity. Každá fľaša je jedinečným vyjadrením osvedčeného remesla výroby whisky.

Či už ste skúsený znalec whisky, alebo zvedavý nováčik, Douglas Laing OLD PARTICULAR Inchgower Single Cask Malt určite očarí vaše zmysly. Je to viac než len nápoj, je to chuť škótskeho dedičstva, príbeh, ktorý sa rozpráva každou kvapkou. Tak prečo čakať? Pripime si na dobré časy s Douglas Laing. Na zdravie!
Tabuľka dát
Nové
Brand
Douglas Laing & Co.
Inchgower Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)