The GlenAllachie 10 Years Old SPANISH VIRGIN OAK FINISH 48% Vol. 0,7l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The GlenAllachie 10 Years Old SPANISH VIRGIN OAK FINISH 48% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte jedinečnú chuť GlenAllachie Spanish Virgin Oak Finish v krásnom darčekovom balení! Táto prémiová whisky zreje desať rokov v sudoch zo španielskeho panenského duba, ktoré jej dodávajú osobitý chuťový profil. Každý dúšok odhaľuje žiarivý zlatý odtieň a symfóniu chutí - od bohatého medu a vanilky až po pikantnú škoricu a zázvor. Je to odvážny, podmanivý zážitok, ktorému milovníci whisky neodolajú. Doprajte si ju sami alebo ju darujte blízkej osobe a nechajte ju vychutnať si bohatstvo tejto výnimočnej whisky GlenAllachie. Vychutnávajte zodpovedne, vychutnávajte si každý dúšok!

76,09 €

76,09 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si vynikajúcu chuť The GlenAllachie Spanish Virgin Oak Finish, prémiovej Scotch whisky, ktorá prináša nádych elegancie pri každej príležitosti. Táto whisky je uložená v krásnej darčekovej škatuľke Scotch je ideálnym darčekom pre znalca whisky vo vašom živote.

GlenAllachie Spanish Virgin Oak Finish je jedinečná zmes, ktorá dozrievala desať rokov v ručne vyberaných sudoch zo španielskeho panenského duba. Tento dlhý proces zrenia dodáva whisky charakteristický chuťový profil. Každý dúšok je nádherným spojením bohatého korenia v kombinácii s jemnou sladkosťou medu a vanilky.

To, čo túto Scotch whisky, je jej záver. Španielsky panenský dub dodáva whisky jedinečnú hĺbku a komplexnosť, zvýrazňuje chuť a zanecháva teplú, dlhotrvajúcu dochuť. Je to dokonalé vyvrcholenie desaťročnej remeselnej práce, ktorej výsledkom je nádherne vyvážená a jednoznačne hladká whisky.

Táto whisky s obsahom 48 % obj. je veľmi silná, ale zároveň tak luxusne jemná, že si vychutnáte každý dúšok. Či už ste milovník whisky, alebo začiatočník, ktorý chce zažiť skutočne pozoruhodnú Scotch, The GlenAllachie Spanish Virgin Oak Finish je vynikajúcou voľbou.

Vychutnajte si ju samostatne, s trochou vody alebo s ľadom a nechajte sa unášať bohatou chuťou tejto starostlivo vyrobenej whisky Scotch whisky vás prenesie do srdca Škótska. Vďaka svojmu jedinečnému chuťovému profilu a elegantnej prezentácii je The GlenAllachie Spanish Virgin Oak Finish viac než len nápoj - je to zážitok. Objednajte si svoju fľašu ešte dnes a vychutnajte si ducha Škótska, jeden dúšok za druhým. Táto whisky nie je len vyrobená, je vyrobená s vášňou, vďaka čomu je každá kvapka dôkazom umenia výroby whisky.

Nezabudnite, že každá oslava sa stáva výnimočnejšou s whisky The GlenAllachie Spanish Virgin Oak Finish. Pretože život je príliš krátky na obyčajnú whisky.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Glenallachie
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)