🌾Longmorn 25 Years Old Speyside Single Malt Scotch Whisky 52,8% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Longmorn 25 Years Old Speyside Single Malt Scotch Whisky 52,8% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si vynikajúcu chuť Longmornu Speyside Single Malt Scotch Whisky, ktorý dokonale zrel štvrťstoročie. Tento luxusný Speyside slad ponúka bohatý, plný chuťový profil s tónmi čokolády, vanilky a zrelého ovocia. Fľašovaná v sudovej sile je intenzívnym a obohacujúcim nápojom pre každého znalca whisky. Perfektne zabalená v darčekovej škatuli je ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti alebo len tak. S každým dúškom zažijete bohatstvo Škótska. Nezabudnite, že s Longmorn nepijete len whisky, ale vychutnávate si majstrovské dielo.

553,59 €

553,59 € Bez DPH

Popis
Objavte poklad, ktorým je Longmorn Speyside Single Malt Scotch Whisky. Tento výnimočný destilát starne s pôvabom už štvrťstoročie, nasiaknutý bohatými tradíciami a jedinečnou chuťou svojej Speyside pôvodu. Nie je to len nápoj, je to zážitok, ktorý vás s každým dúškom prenesie do srdca Škótska.

Toto majstrovské sladové dielo sa môže pochváliť robustnou 52,8 % obj. hmotnosťou, ktorá je ideálna pre tých, ktorí ocenia plný drak. Jantárová tekutina tancuje v pohári a láka vás opojnou vôňou zrelého ovocia, medu a náznakom dubového dreva. Nesklame ani chuť, ktorá v sebe nesie rovnakú komplexnosť a prelína sa v nej sladkosť s jemným dymovým záverom.

The Longmorn Speyside Single Malt Scotch Whisky dodáva sa vo fľaši s objemom 0,7 l, čo je pre taký vzácny destilát primerané množstvo. Každá fľaša je zabalená v elegantnej darčekovej škatuli, takže je ideálnym darčekom pre znalca whisky alebo potešením pre seba.

Pripravte sa na to, že sa ponoríte do dobrodružstva s whisky, aké nemá obdobu. The Longmorn Speyside Single Malt Scotch Whisky nie je len nápoj, ale aj cesta časom a tradíciou, pocta remeslu výroby whisky.

Tak prečo čakať? Je čas zažiť kúzlo najlepšej škótskej whisky. Nechajte Longmorn Speyside Single Malt Scotch Whisky vás vezme na chuťovú cestu, na ktorú nezabudnete.
Tabuľka dát
Longmorn
Nové
Brand
Longmorn Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)