Tomintoul Small Batch Tawny Port Cask Finish 40% Vol. 0,7l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tomintoul Small Batch Tawny Port Cask Finish 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vyskúšajte lahodnú chuť Tomintoul Small Batch Tawny Port Cask Finish. Táto limitovaná edícia whisky dozrieva v tradičných sudoch po portskom Tawny, čo prináša jedinečný chuťový profil. Očakávajte tóny sladkého medu, zrelého ovocia a nádychu korenia. Táto whisky nie je len o chuti, je to zážitok. Prezentovaná v štýlovej darčekovej škatuľke je dokonalým darčekom pre každého nadšenca whisky. Potešte svoje zmysly, vychutnajte si pohár Tomintoul Small Batch ešte dnes. Je to viac ako whisky, je to životný štýl.

46,59 €

46,59 € Bez DPH

Popis
Objavte jedinečný chuťový zážitok z Tomintoul Small Batch Tawny Port Cask Finish, nádherne spracovanej whisky v štýlovom darčekovom balení. Tento výrazný produkt škótskej Speyside regiónu je potešením pre milovníkov whisky aj pre príležitostných konzumentov.

Zažite vzrušujúce spojenie tradičného remeselného spracovania whisky a kreatívnej inovácie. Naša whisky Tomintoul Small Batch, známa aj ako "gentle dram", dozrieva v sudoch z amerického duba a potom sa dokončuje v sudoch Tawny Port. Tento inovatívny proces dodáva whisky bohatú ovocnú hĺbku, ktorá dopĺňa jej hladký, jemný charakter.

Každý dúšok tejto whisky odhaľuje komplexnú symfóniu chutí. Vychutnajte si počiatočné tóny krémovej vanilky a sladkého medu, po ktorých nasleduje dráždivý nádych červeného ovocia a orechov vďaka sudom Tawny Port. Záver je dlhý a uspokojivý s jemnými tónmi korenia a čokolády.

Táto whisky je uložená v elegantnej darčekovej škatuľke a je ideálnym darčekom na výnimočné príležitosti alebo zaslúženým potešením pre vás. Či už ste zberateľom whisky, alebo jednoducho oceňujete jemnú whisky, Tomintoul Small Batch Tawny Port Cask Finish je nádherným doplnkom do každej skrinky s whisky.

Zažite kúzlo škótskej whisky Speyside regiónu s každým dúškom. Doprajte sebe alebo niekomu blízkemu whisky Tomintoul Small Batch Tawny Port Cask Finish - whisky, ktorá skutočne vyniká svojou chuťou a kvalitou.
Tabuľka dát
Tomintoul
Nové
Brand
Tomintoul Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)