Tomintoul Small Batch Pinot Noir Cask Finish 40% Vol. 0,7l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tomintoul Small Batch Pinot Noir Cask Finish 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si hladkú a bohatú chuť vína Tomintoul Small Batch Pinot Noir Cask Finish v štýlovej darčekovej škatuľke. Táto jedinečná whisky sa môže pochváliť živou vôňou s tónmi letného ovocia, dokonale vyváženou jemným dubovým záverom. Zreje v sudoch po Pinot Noir a ponúka jemný ovocný nádych tradičnej whisky. Urobte si s touto limitovanou edíciou výnimočnou každú príležitosť. Je ideálna na darovanie alebo na to, aby ste sa jednoducho rozmaznávali, je to viac ako len nápoj, je to zážitok. Objavte výraznú, rafinovanú chuť whisky Tomintoul ešte dnes!

44,19 €

44,19 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Tomintoul Small Batch Pinot Noir Cask Finish, jedinečnú whisky, ktorú musí mať každý znalec. Táto výnimočná pálenka nie je len nápojom, je to zmyslový zážitok, úhľadne zabalený v krásnej darčekovej škatuli, čo z nej robí dokonalý darček pre každého milovníka whisky.

S Tomintoul Small Batch Pinot Noir Cask Finish získavate chuť tej najlepšej remeselnej kvality. Táto whisky dozrieva v tradičných sudoch z amerického duba a následne je dokončená v sudoch po víne Pinot Noir, ktoré jej dodáva mimoriadnu hĺbku chuti.

Každý dúšok odhaľuje komplexnú symfóniu chutí, od počiatočných tónov červených bobúľ a náznakov vanilky až po bohatý dubový záver. Sud po víne Pinot Noir dodáva tejto whisky jemný vínny nádych, vďaka čomu je jedinečnou zmesou dvoch obľúbených nápojov. Je to nádherné prekvapenie pre vaše chuťové bunky, po ktorom budete chcieť viac.

S objemom alkoholu 40 % dosahuje Tomintoul Small Batch Pinot Noir Cask Finish dokonalú rovnováhu medzi hladkosťou a robustnou chuťou. Je to whisky, ktorá je dostatočne odvážna, aby obstála sama o sebe, a zároveň dostatočne univerzálna, aby doplnila rôzne jedlá. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo v koktejli - výber je na vás.

Či už ste nadšenec do whisky alebo začiatočník, ktorý si chce rozšíriť obzory, Tomintoul Small Batch Pinot Noir Cask Finish je vynikajúcou voľbou. Je to viac než len nápoj; je to cesta chuti, oslava tradície a svedectvo o umení výroby whisky. Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta whisky s Tomintoul Small Batch Pinot Noir Cask Finish. Nebudete ľutovať.
Tabuľka dát
Tomintoul
Nové
Brand
Tomintoul Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)