Tamdhu BATCH STRENGTH Speyside Single Malt No. 006 56,8% Vol. 0,7l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tamdhu BATCH STRENGTH Speyside Single Malt No. 006 56,8% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite bohatú, jemnú chuť Tamdhu Batch Strength Speyside Single Malt, prémiovej whisky, ktorá je ideálna pre znalcov. Táto whisky je skutočným pôžitkom, dokonale vyzretá a pýši sa opojnou vôňou. Fľaša sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Vychutnajte si jej výraznú chuť, vyrobenú v srdci Speyside, pri každom dúšku. Táto vysokokvalitná single malt whisky nie je len nápoj, je to zážitok. Ponorte sa do sveta jemnej whisky s Tamdhu Batch Strength Speyside Single Malt. Vychutnajte si ju zodpovedne a vychutnajte si zážitok.

84,89 €

84,89 € Bez DPH

Popis
Zažite vynikajúcu chuť Tamdhu Batch Strength Speyside Single Malt. Táto prémiová whiskey, destilovaná v srdci Speyside, Škótska, je povinnou výbavou každého nadšenca whiskey. Zabalená v sofistikovanej darčekovej škatuľke je ideálnym darčekom na špeciálnu príležitosť alebo vítaným doplnkom do vašej vlastnej zbierky.

Tamdhu Batch Strength Speyside Single Malt je známa svojím bohatým, komplexným chuťovým profilom. Každý dúšok odhaľuje vrstvy krémovej vanilky, pikantného zázvoru, pražených orechov a šťavnatého ovocia. Táto whiskey, ktorá dozrievala v špeciálne vybraných dubových sudoch, ponúka intenzívnu, robustnú chuť, ktorá pretrváva na jazyku a vyzýva vás na ďalší dúšok.

Táto whiskey má silnú šaržovú koncentráciu Speyside Single Malt nie je pre slabé povahy. Je to plná, vysoko odolná whiskey, ktorá je silná, ale zároveň jemná a príjemná. Či už si ju vychutnáte čistú, s ľadom alebo s trochou vody, je to univerzálny destilát, ktorý uspokojí všetky chute.

Tamdhu Batch Strength Speyside Single Malt je viac ako len nápoj - je to zážitok. Od momentu otvorenia darčekovej krabičky až po poslednú kvapku whisky je to cesta plná nádherných prekvapení. Každá fľaša rozpráva príbeh o dedičstve, remeselnej zručnosti a oddanosti kvalite.

Táto whiskey predstavuje dokonalú rovnováhu medzi tradíciou a inováciou. Spoločnosť Tamdhu zachovala osvedčené metódy výroby whiskey a zároveň do nej zakomponovala moderné techniky na zvýraznenie chutí. Výsledkom je jedinečný, vysokokvalitný destilát, ktorý vynikne v dave.

Tak prečo čakať? Pridajte Tamdhu Batch Strength Speyside Single Malt do svojej zbierky ešte dnes a vychutnajte si symfóniu chutí, ktorú ponúka. Či už ste skúsený znalec whisky, alebo nováčik vo svete single malts, oceníte hĺbku a komplexnosť tohto výnimočného destilátu.
Tabuľka dát
Tamdhu
Nové
Brand
Tamdhu
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)