Tamnavulin WHITE WINE CASK Speyside Single Malt Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tamnavulin WHITE WINE CASK Speyside Single Malt Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte rafinovaný pôžitok z Tamnavulinu White Wine Cask Speyside Single Malt Scotch Whisky. Zrejúci v sudoch po bielom víne, tento Scotch whisky pochádza zo srdca Speyside, ktorá stelesňuje tradíciu dokonalosti tohto regiónu. Každý dúšok odhalí jemnú zmes sladkých a ovocných tónov, ktoré sa prelínajú s jemným nádychom duba. Očarujúci zlatistý odtieň sľubuje bohatý a hladký zážitok, ktorý poteší aj tých najnáročnejších znalcov whisky. Táto jemná Scotch whisky sa dodáva v nádherne spracovanej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom na akúkoľvek výnimočnú príležitosť. Vychutnajte si jedinečnú chuť whisky Tamnavulin a nechajte sa ňou preniesť na pokojné brehy rieky Spey.

37,19 €

37,19 € Bez DPH

Popis
Vychutnajte si vynikajúcu chuť sudového bieleho vína Tamnavulin Speyside Single Malt Scotch Whisky. Tento výnimočný nápoj pochádzajúci zo zelených údolí Speyside, je dôkazom umenia destilácie whisky. Je to cesta chutí, pričom každý dúšok odhaľuje nuansovanú zložitosť jej výroby.

Táto whisky, uložená v nádherne navrhnutej darčekovej škatuli, je dokonalým darčekom na akúkoľvek príležitosť. Narodeniny, výročie alebo jednoducho oslava priateľstva - táto Speyside určite urobí dojem. Jej sýty jantárový odtieň lahodí oku, zatiaľ čo jej plný chuťový profil dráždi chuťové poháriky.

Táto whisky sa vyznačuje jedinečným procesom zrenia. Táto vynikajúca single malt whisky zreje v sudoch po bielom víne, ktoré jej dodáva výrazný chuťový profil. Výsledkom je whisky s dráždivou rovnováhou sladkosti a korenia s tónmi vanilky, dubového dreva a nádychom citrusov. Záver je dlhý a hrejivý, zanecháva pretrvávajúcu chuť sušeného ovocia a jemného korenia.

Či už ste skúsený znalec whisky, alebo nováčik túžiaci po objavovaní, Tamnavulin White Wine Cask Speyside Single Malt Scotch Whisky je nádherná cesta za poznaním. Odhaľte jeho vrstvy, vychutnajte si jeho jemnosti a nechajte sa ním preniesť do sviežich údolí Speyside. Zaobstarajte si túto nádhernú fľašu a oddajte sa umeniu pitia kvalitnej whisky. Je to viac než len nápoj, je to zážitok.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Tamnavulin Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)