Tomintoul TUNDRA Bourbon Cask Speyside Single Malt Scotch Whisky 40% Vol. 1l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tomintoul TUNDRA Bourbon Cask Speyside Single Malt Scotch Whisky 40% Vol. 1l

1.40 kg
Objavte jemnú a bohatú chuť Tomintoul TUNDRA Bourbon Sud Speyside Single Malt Scotch Whisky. Tento nádherný duch, ktorý dozrel v Bourbon v sudoch, ponúka jedinečný a dráždivý chuťový zážitok. Zo srdca Škótska Speyside sľubuje pôžitkársky dúšok, ktorý dokonale vyvažuje sladkosť a hrejivosť. Každá fľaša sa dodáva v elegantnej darčekovej škatuľke, takže je ideálnym darčekom pre nadšencov whisky alebo luxusným potešením pre vás. Spoznajte bezkonkurenčné remeselné spracovanie whisky Tomintoul - je to viac než len nápoj, je to cesta pre vaše zmysly!

44,19 €

44,19 € Bez DPH

Popis
Objavte čaro Škótska Highlands s Tomintoulom TUNDRA Bourbon Sud Speyside Single Malt Scotch Whisky. Tento podmanivý destilát je dôkazom majstrovského umenia destilácie a ponúka chuť, ktorá je rovnako výrazná a dych vyrážajúca ako Speyside ako krajina, z ktorej pochádza.

Každá fľaša tejto lákavej jednosladovej whisky je cestou sama pre seba. Zreje v tradičných sudoch po bourbone, ktoré nasiakli bohatou, sladkou chuťou amerického duba. Výsledok? Vznešená a hladká whisky s nádhernými tónmi vanilky, medu a nádychom opečeného duba, ktorá podráždi vaše chuťové poháriky.

To však nie je všetko. Jedinečný nádych TUNDRA dodáva záverečnú bodku. Táto whisky je presiaknutá sviežim, čistým vzduchom Speyside regiónu a ponúka osviežujúci, chladivý záver, ktorý je rovnako povzbudzujúci ako vánok na škótskych vresoviskách.

Popíjajte ju čistú a nechajte hovoriť whisky, alebo ju spojte so svojou obľúbenou cigarou a vytvorte tak nezabudnuteľnú kombináciu. Či už ste znalec whisky alebo nováčik, táto jednosladová škótska whisky vás určite zaujme.

Tomintoul TUNDRA je balená v štýlovej darčekovej škatuľke Bourbon Cask Speyside Single Malt Scotch Whisky je ideálnym darčekom na akúkoľvek špeciálnu príležitosť. Či už ďakujete, blahoželáte, alebo si jednoducho chcete urobiť radosť, táto whisky je darčekom, ktorý sa stále daruje.

Zažite esenciu škótskej Highlands a ponorte sa do bohatého dedičstva Speyside s whisky Tomintoul TUNDRA Bourbon Cask Speyside Single Malt Scotch Whisky. Vaše chuťové poháriky vám poďakujú!
Tabuľka dát
Tomintoul
Nové
Brand
Tomintoul Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)