Tomintoul TARN Peated Speyside Single Malt Scotch Whisky 40% Vol. 1l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tomintoul TARN Peated Speyside Single Malt Scotch Whisky 40% Vol. 1l

1.40 kg
Doprajte si dymovú bohatosť Tomintoul TARN Peated Speyside Single Malt Scotch Whisky. Táto prémiová whisky láka vaše chuťové bunky svojou dráždivou rašelinovou chuťou, ktorá sa zrodila v sviežej krajine Speyside. Je skutočným dôkazom umenia tradičnej výroby whisky, odborne vyrobená a dokonale vyzretá. Každý dúšok v sebe nesie symfóniu chutí, rozvíjajúcu krásnu rovnováhu dymovosti a klasickej sladkosti sladu. Táto whisky je ideálna na darovanie, dodáva sa v elegantnej darčekovej škatuli, ktorá je poctou luxusu, ktorý sa v nej nachádza. Zažite srdce Škótska s Tomintoul TARN. Pripite si na dobrú chuť a oslávte chvíle, na ktorých záleží.

46,89 €

46,89 € Bez DPH

Popis
Zoznámte sa s Tomintoul TARN Peated Speyside Single Malt Scotch Whisky, skutočný klenot medzi liehovinami. Pochádza z prestížneho škótskeho Speyside táto vynikajúca whisky je oslavou remeselnej zručnosti a tradície. Dodáva sa elegantne zabalená v darčekovej škatuli, vďaka čomu je dokonalým prekvapením pre každého nadšenca whisky.

Tomintoul TARN je rašelinová single malt whisky, ktorá jej dodáva zaujímavú dymovú chuť. Tento jedinečný chuťový profil ju odlišuje od ostatných a osloví tak skúsených znalcov whisky, ako aj odvážnych nováčikov.

Každý dúšok tejto whisky odhaľuje komplexnú symfóniu chutí. Začína zemitým rašelinovým dymom, po ktorom nasledujú jemné tóny vanilky a dubového dreva a končí teplým, dlhotrvajúcim korením. Toto nie je len nápoj - je to zážitok, ktorý si treba vychutnať.

Táto jednosladová whisky, ktorá je ideálna na spoločné pitie pri špeciálnych príležitostiach alebo na vychutnávanie osamote po dlhom dni, je hladká, bohatá a nesporne uspokojujúca. Či už ste milovníkom whisky, alebo len začínate svoju cestu do sveta destilátov, Tomintoul TARN Peated Speyside Single Malt Scotch Whisky je potrebné vyskúšať.

Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo s trochou vody, aby ste odhalili jej plnú komplexnosť. Nech už si vyberiete akýkoľvek spôsob, Tomintoul TARN sľubuje nezabudnuteľný zážitok. Tak prečo čakať? Doprajte sebe alebo svojmu blízkemu túto výnimočnú whisky ešte dnes.

Nezabudnite, že whisky nie je len nápoj. Je to cesta, príbeh v pohári. A Tomintoul TARN Peated Speyside Single Malt Scotch Whisky je jedným z príbehov, ktoré si nechcete nechať ujsť.
Tabuľka dát
Tomintoul
Nové
Brand
Tomintoul Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)