The Glenlivet SPECTRA Single Malt Scotch Whisky 40% Vol. 3x0,2l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Glenlivet SPECTRA Single Malt Scotch Whisky 40% Vol. 3x0,2l

1.40 kg
Zažite luxusnú chuť The Glenlivet SPECTRA Single Malt Scotch Whisky. Táto hladká, bohatá whisky, ktorá pochádza zo srdca Škótska, je potešením pre vaše zmysly. Každá kvapka je pozvánkou na jedinečnú chuťovú cestu s tónmi sladkého ovocia, krémovej vanilky a náznakmi korenia. A hádajte čo? Dodáva sa v krásnej darčekovej škatuľke, čo z nej robí dokonalý darček pre každého milovníka whisky. Tak prečo čakať? Odhaľte pravého ducha Škótska s touto nádhernou sladovou whisky. Nezabudnite, že to nie je len whisky, je to Glenlivet!

108,89 €

108,89 € Bez DPH

Popis
Uvoľnite ducha osláv s The Glenlivet SPECTRA Single Malt Scotch Whisky v bohatej darčekovej krabici. Táto prémiová whisky je veľkolepou zmesou jedinečných chutí a bohatej arómy, ktorá určite zaujme vaše chuťové poháriky. Každý dúšok tejto špičkovej škótskej whisky odhaľuje novú vrstvu znamenitej chuti, vďaka čomu je pre milovníkov whisky nádherným zážitkom.

Glenlivet SPECTRA nie je len o chuti, je to cesta za poznaním. Zlatý jantárový odtieň tejto prémiovej jednosladovej whisky svedčí o jej najvyššej kvalite a bezkonkurenčnej elegancii. S každým dúškom sa prenesiete na hmlisté, očarujúce kopce Škótska, kde sa pri tvorbe tohto majstrovského diela spájajú tie najjemnejšie obilniny a najčistejšia voda.

The Glenlivet SPECTRA je zabalená v elegantnej darčekovej škatuli a je dokonalým darčekom na výnimočné príležitosti. Či už ide o narodeniny, výročie alebo jednoduché gesto "len tak", tento skvost whisky určite urobí dojem.

V každej fľaši whisky The Glenlivet SPECTRA nájdete jedinečnú kombináciu tradičného remeselného spracovania a moderných inovácií. Výsledok? Vznešená single malt whisky, ktorá je hladká, aromatická a vyžaruje luxus v každej kvapke. Tak prečo čakať? Doprajte si číry pôžitok z popíjania tejto výnimočnej whisky, ktorá prináša esenciu Škótska priamo do vášho pohára.

Nezabudnite, že The Glenlivet SPECTRA nie je len nápoj, je to zážitok. Zážitok plný luxusu, sofistikovanosti a cesta do sveta vycibrenej chuti. Tak smelo do toho, oslávte výnimočné životné okamihy s The Glenlivet SPECTRA Single Malt Scotch Whisky. Pretože niektoré príležitosti si zaslúžia len to najlepšie. Na zdravie!
Tabuľka dát
The Glenlivet
Nové
Brand
Glenlivet
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)