Tomintoul SEIRIDH Speyside Glenlivet OLOROSO SHERRY CASK Limited Edition 40% Vol. 0,7l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tomintoul SEIRIDH Speyside Glenlivet OLOROSO SHERRY CASK Limited Edition 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte vynikajúcu chuť Tomintoul Seiridh Speyside Glenlivet Oloroso Sherry Cask Limited Edition! Tento špičkový Scotch whisky, ktorá dozrievala v sudoch po sherry Oloroso, ponúka jedinečnú zmes bohatej, sladkej a korenistej chuti - lahôdku pre všetkých milovníkov whisky. Produkt škótskej Speyside glenlivet je známa svojou hladkou a krémovou textúrou. Krásna darčeková škatuľa, v ktorej sa dodáva, z nej robí ideálny darček na špeciálne príležitosti. Doprajte si tento skvost z limitovanej edície a zažite čaro skutočne prémiovej whisky.

38,39 €

38,39 € Bez DPH

Popis
Vstúpte do sveta vynikajúcej chuti s Tomintoul Seiridh Speyside Glenlivet Oloroso Sherry Cask Limited Edition. Táto božská whiskey predstavuje dokonalú rovnováhu tradície a inovácie, vyrobenú s vášňou a precíznosťou v srdci Škótska Speyside regiónu. Každý dúšok vás vezme na cestu cez vrstvy chutí, počnúc sladkým, hladkým úvodom, ktorý sa plynulo prelína do bohatého, ovocného záveru.

Táto whiskey sa vyznačuje sudom Oloroso Sherry Cask. Pálenka dozrieva v týchto špeciálnych sudoch, kde nasiakne výraznou, robustnou chuťou sherry a bohatým, orechovým podtónom dubového dreva. Tento proces vtláča whiskey jedinečný charakter a vytvára komplexný, viacvrstvový profil, ktorý určite poteší znalcov whiskey.

Táto limitovaná edícia je dôkazom oddanosti spoločnosti Tomintoul kvalite a remeselnej zručnosti. Každá fľaša je oslavou ich dedičstva, ódou na nadčasové umenie výroby whisky. Zabalená v nádhernej darčekovej škatuľke je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť, či už ide o narodeniny, výročie alebo jednoducho o potešenie pre seba.

Zažite kúzlo Speyside s limitovanou edíciou Tomintoul Seiridh Glenlivet Oloroso Sherry Cask. Je to viac než len whiskey - je to cesta po sviežich, zvlnených kopcoch Škótska, chuť tradície a pocta umeniu kvalitnej whiskey. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú, časovo obmedzenú ponuku. Vychutnajte si chuť autenticity, popíjajte ducha Škótska. Objednajte si svoju fľašu ešte dnes a vydajte sa na nezabudnuteľné zmyslové dobrodružstvo.

Pamätajte, že dobré veci prichádzajú k tým, ktorí čakajú, a na túto whiskey sa oplatí počkať. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo ako hviezdu svojho obľúbeného kokteilu. Nech si ju vychutnáte akokoľvek, limitovaná edícia Tomintoul Seiridh Glenlivet Oloroso Sherry Cask určite zanechá trvalý dojem. Na zdravie a dobré časy!
Tabuľka dát
Tomintoul
Nové
Brand
Glenlivet
Tomintoul Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)