🌾Douglas Laing OLD PARTICULAR Mortlach 10 Years Old Single Cask Malt 2009 48,4% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing OLD PARTICULAR Mortlach 10 Years Old Single Cask Malt 2009 48,4% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte bohatú, plnú chuť Douglas Laing's Old Particular Mortlach Single Cask Malt. Táto nádherná whiskey, ktorá zreje desať rokov, ponúka komplexnú chuť tmavej čokolády, zrelého ovocia a náznaku korenia. Fľaša s obsahom 48,4 % odhalí pri každom dúšku novú vrstvu hĺbky a charakteru. Táto whiskey, ručne vyberaná z najlepších sudov z roku 2009, je skutočnou oslavou tradičného remesla. Uložená v elegantnej darčekovej škatuľke je dokonalým darčekom pre výnimočného milovníka whisky vo vašom živote. Spoznajte výnimočnú kvalitu a nadčasovú chuť sladovej whisky Old Particular Mortlach Single Cask Malt.

75,89 €

75,89 € Bez DPH

Popis
Objavte vynikajúcu chuť Douglas Laing OLD PARTICULAR Mortlach Single Cask Malt, ktorá odborne dozrievala desať rokov, aby ponúkla jedinečnú chuť a hĺbku. Tento škótsky poklad je ručne vyberaný len z tých najlepších sudov, čo zaručuje, že každá fľaša ponúka jedinečný chuťový zážitok.

Liehovar Mortlach, ktorý sa nachádza v srdci Speyside, je preslávená svojimi luxusnými jednosladovými whisky. Old Particular Mortlach Single Cask Malt nie je výnimkou. Je to whisky, ktorá skutočne prezentuje remeselnú zručnosť liehovaru a jeho odhodlanie vytvárať tie najlepšie liehoviny.

Od okamihu, keď otvoríte fľašu, vás očarí jej hlboký jantárový odtieň a lákavá vôňa. Očakávajte opojný buket bohatého sušeného ovocia, teplého korenia a náznaku starej kože. V chuti táto whisky odhaľuje vrstvy komplexnosti. Tešte sa na melódiu chutí tancujúcich okolo vašich úst - od zrelých čerešní a horkej čokolády až po náznak opečeného duba a šepot rašelinového dymu.

Napriek svojej komplexnosti je Old Particular Mortlach Single Cask Malt prekvapivo hladká, s hrejivým záverom, ktorý pretrváva ešte dlho po poslednom dúšku. Práve táto dokonalá rovnováha chuti a jemnosti z nej robí nevyhnutný doplnok do zbierky každého znalca whisky.

Táto fľaša, uložená v krásnej darčekovej škatuli, je ideálnym darčekom na výnimočné príležitosti. Či už ako narodeninové potešenie, prekvapenie na Deň otcov alebo jednoducho darček "len tak", obdarovaný určite ocení premýšľanie a starostlivosť, ktoré boli vynaložené na výber takejto jedinečnej a výnimočnej whisky.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta prémiovej whisky s Douglas Laing OLD PARTICULAR Mortlach Single Cask Malt. Nie je to len nápoj, je to zážitok. Pamätajte, že dobré veci prichádzajú k tým, ktorí čakajú, a na túto desaťročnú whisky sa určite oplatí počkať.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Douglas Laing & Co.
Mortlach Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)