🌾Glen Grant 15 Years Old BATCH STRENGTH Single Malt Whisky 50% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glen Grant 15 Years Old BATCH STRENGTH Single Malt Whisky 50% Vol. 1l

1.40 kg
Zažite čaro Škótska vo fľaši s Glen Grant BATCH STRENGTH Single Malt Whisky! Ručne vyrobená v srdci Speyside, je tento prémiový likér povinnou výbavou pre znalcov whisky. Zreje 15 rokov, aby dosiahla dokonalú zrelosť, a môže sa pochváliť vynikajúcou rovnováhou sladkého medu, krémovej vanilky a mandľových tónov. Jej robustná 50 %-ná sila sľubuje plnú chuť s intenzívnym záverom. Je dokonale zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke a predstavuje skvelý darček na oslavy alebo jednoducho na potešenie. Vychutnajte si bohaté dedičstvo Glen Grant, jeden nezabudnuteľný dúšok za druhým!

78,19 €

78,19 € Bez DPH

Popis
Hľadáte ideálny darček pre nadšenca whisky vo svojom živote? Nehľadajte nič iné ako Glen Grant BATCH STRENGTH Single Malt Whisky. Tento darček zabalený v elegantnej darčekovej škatuli určite urobí dojem.

Nejde však len o vonkajší vzhľad. Táto whisky je skutočne výnimočná aj vo vnútri. Toto nie je bežná liehovina. Je to single malt, čo znamená, že pochádza z jednej pálenice a vyrába sa zo sladového jačmeňa. Výsledkom tohto procesu je jemnejšia a bohatšia chuť, ktorá určite poteší aj tie najnáročnejšie chuťové bunky.

BATCH STRENGTH označuje robustnosť whisky. Pri 50 % objemu ide o silnú, plnú whisky, ktorá má skutočnú silu. Nenechajte sa však zmiasť jej silou. Táto whisky nie je len o sile, ale aj o jemnosti. Je dokonale vyzretá, čo jej dodáva hlboký, komplexný chuťový profil, ktorý oplýva charakterom.

Každý dúšok Glen Grant BATCH STRENGTH Single Malt Whisky vás prenesie na cestu. Od počiatočného výbuchu tepla až po pretrvávajúce tóny ovocia a korenia je to zážitok, ktorý si treba vychutnať. Či už relaxujete po dlhom dni, alebo oslavujete špeciálnu príležitosť, táto whisky je dokonalým spoločníkom.

Stručne povedané, Glen Grant BATCH STRENGTH Single Malt Whisky je viac ako len nápoj. Je to svedectvo o umení výroby whisky. Je to oslava tradície, remeselnej zručnosti a chuti. A čaká na vás, aby ste ju objavili. Prečo teda nedopriať sebe alebo niekomu blízkemu fľašu ešte dnes? Nebudete sklamaní.
Tabuľka dát
Glen Grant
Nové
Brand
Glen Grant Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)