Spey FŨMÃRE Smoky and Peaty Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spey FŨMÃRE Smoky and Peaty Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oddajte sa neodolateľnému šarmu Spey FŨMÃRE Smoky and Peaty Single Malt Scotch Whisky. Tento skvost v darčekovej krabičke je chuť Škótska v každom dúšku! Vyrobený z najlepšieho jačmeňa je symfóniou dymových a rašelinových chutí, ktoré dráždia vaše chuťové poháriky svojou silnou intenzitou. Jeho hladká, bohatá štruktúra vás zahalí do hrejivého, opojného objatia. Ideálny darček pre znalcov whisky alebo nádherné potešenie pre seba. Pripravte sa na vychutnávanie autentickej Scotch spey FŨMÃRE!

55,79 €

55,79 € Bez DPH

Popis
Doprajte si jedinečnú chuť Spey FŨMÃRE Smoky and Peaty Single Malt Scotch Whisky. Táto nádherná fľaša whisky, destilovaná v srdci Škótska, je potešením pre každého znalca whisky. Dodáva sa vo vkusne navrhnutej darčekovej škatuli, takže je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť.

Každý dúšok tejto jednosladovej škótskej whisky vás prenesie do očarujúcej škótskej Highlands. Jej výrazná dymová a rašelinová chuť je dôkazom tradičných destilačných metód, ktorých výsledkom je komplexná a zároveň vyvážená chuť. Silný 46 % objem alkoholu zaručuje hladký, plný zážitok a nezabudnuteľný záver.

To, čo whisky Spey FŨMÃRE odlišuje, je jej jedinečný proces zrenia, ktorý umožňuje, aby whisky nasiakla dymovou a rašelinovou chuťou dubových sudov. Výsledok? Whisky, ktorá nie je len nápojom, ale kompletným zmyslovým zážitkom. Jej plný chuťový profil a sýta jantárová farba sú potešením pre všetky zmysly.

Či už ste nadšencom whisky alebo nováčikom vo svete jednosladových whisky, Spey FŨMÃRE Smoky and Peaty Single Malt Scotch Whisky je fľaša, ktorú radi objavíte. Jej zložitý chuťový profil ponúka cestu po najlepších tradíciách škótskej whisky. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo ako základ vášho obľúbeného kokteilu - je to všestranné potešenie.

Každá fľaša je zabalená v štýlovej darčekovej škatuli, takže je ideálnym darčekom k narodeninám, výročiu alebo jednoducho na prejavenie uznania. Tak prečo čakať? Vstúpte do sveta prémiových Scotch whisky Spey FŨMÃRE Smoky and Peaty Single Malt. Dovoľte jej jedinečnej chuti, aby vás uchvátila a nechala vás túžiť po ďalšom. Odpustok je predsa len na jeden dúšok.
Tabuľka dát
Spey
Nové
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)