Tomintoul 15 Years Old PORT CASKS Finish Limited Edition 2006 46% Vol. 0,7l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tomintoul 15 Years Old PORT CASKS Finish Limited Edition 2006 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite pôžitok z limitovanej edície Tomintoul Port Casks Finish v darčekovom balení! Táto prémiová whisky zrejúca 15 rokov sa môže pochváliť jedinečným chuťovým profilom, ktorý je lahôdkou pre vaše chuťové bunky. Jej bohatá, zamatová textúra je dokonale vyvážená s jemnými tónmi sladkého portského, dubového dreva a korenia. Záver je dlhý a uspokojivý a zanechá vo vás túžbu po ďalšom dúšku. Či už ste znalec whisky alebo začiatočník, Tomintoul Port Casks Finish je nevyhnutným doplnkom vašej zbierky. Podeľte sa o ňu s priateľmi alebo si ju vychutnajte samostatne, táto whisky vám určite vytvorí nezabudnuteľné chvíle.

95,99 €

95,99 € Bez DPH

Popis
Výrobok: Tomintoul Port Casks Finish Limited Edition in Gift Box

Doprajte si bohatú, jemnú chuť portského Tomintoul Port Casks Finish Limited Edition, láskyplne uloženého v štýlovej darčekovej škatuľke. Je to viac ako len whisky, je to zážitok, ktorý vás vezme na cestu chuti a rafinovanosti.

Liehovar Tomintoul, často označovaný ako "jemný dram", je preslávený výrobou znamenitých, prémiových whisky. Táto limitovaná edícia Port Casks finish je dôkazom ich oddanosti kvalite a remeslu. Každý dúšok odhaľuje komplexné vrstvy chuti, ktoré sú umocnené jedinečným procesom dokončovania v portských sudoch.

Whisky vyžarujúca nádherný jantárový odtieň rozvíja jemnú rovnováhu sladkých a korenistých chutí - tanec zrelého ovocia, vanilky a náznaku dubu so stopou dymu. To, čo túto whisky odlišuje, je jej záver. Portské sudy dodávajú ohromujúcu bohatosť a hĺbku, pridávajú odvážnu vrstvu zrelého bobuľového ovocia a čokoládových podtónov, ktoré pretrvávajú na jazyku.

Táto whisky nie je len o chuti, ale aj o vôni, ktorá je súčasťou jej pôvabu. Vôňa je rovnako lákavá ako chuť, so sladkou vôňou medu a ruží, pretkanou jemným nádychom korenia. Je to čuchové potešenie, ktoré dokonale dopĺňa chuťový profil.

Táto whisky Tomintoul Port Casks Finish, prezentovaná v elegantnej darčekovej škatuľke, je ideálnym darčekom pre znalcov whisky alebo špeciálnym potešením pre vás. Ide o limitovanú edíciu, čo jej dodáva na exkluzivite a pôvabe.

Tak prečo čakať? Objavte pôžitok z limitovanej edície Tomintoul Port Casks Finish ešte dnes. Je to viac než len whisky, je to oslava remeselnej zručnosti, tradície a znamenitej chuti.
Tabuľka dát
Tomintoul
Nové
Brand
Tomintoul Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)