Benromach PEAT SMOKE Speyside Single Malt 2012 46% Vol. 0,7l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Benromach PEAT SMOKE Speyside Single Malt 2012 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite dymovú rafinovanosť rašelinového dymu Benromach Speyside Single Malt! Táto whisky, destilovaná v srdci Škótska, prináša jedinečnú zmes rašelinového dymu a ovocných tónov. Jej bohatý chuťový profil určite zapôsobí aj na tých najnáročnejších znalcov whisky. Toto plné rašelinové potešenie sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuľke, vďaka čomu je ideálnym darčekom na výnimočné príležitosti. Nechajte sa Benromachom preniesť na hmlisté kopce Speyside s každým dúškom! Nezabudnite, že každý drak je prípitkom na tradíciu. Tak prečo čakať? Vstúpte do sveta prémiových jednosladových vín ešte dnes s Benromach Peat Smoke Speyside Single Malt.

56,39 €

56,39 € Bez DPH

Popis
Zažite chuť Škótska s Benromach Peat Smoke Speyside Single Malt. Táto prémiová whisky ponúka autentickú chuť Speyside chuť, akú nemá žiadna iná. Je to ohnivá whisky, plná silného rašelinového dymu a všetkej bohatosti, ktorú očakávate od prvotriednej single malt whisky.

Liehovar Benromach, ktorý sa nachádza v srdci Škótska, vyrába túto whisky s precíznosťou, vášňou a veľkou dávkou škótskeho šarmu. Výsledok? Nádherne vyvážená, rašelinou vyúdená single malt whisky, ktorá určite zapôsobí aj na tých najnáročnejších konzumentov.

Každý dúšok odhaľuje komplexnú zmes chutí. Nájdete v nej sladké, dymové tóny vanilky, medu a moka, vyvážené jemným rašelinovým teplom. Záver je dlhý a hladký a zanecháva na jazyku uspokojivý nádych dymu.

Táto single malt whisky nie je len nápoj, je to zážitok. Či už ste skúsený znalec whisky, alebo sa do sveta single malt whisky vydávate po prvýkrát, Benromach Peat Smoke Speyside Single Malt musíte vyskúšať.

A čo je na tom najlepšie? Táto luxusná whisky sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, takže je ideálnym darčekom pre každého milovníka whisky vo vašom živote. Prečo teda neobdarovať seba alebo niekoho blízkeho fľašou Benromach Peat Smoke? Speyside Single Malt? Je to viac ako whisky, je to chuť Škótska.

Vyskúšajte ju ešte dnes a zistite, prečo je Benromach obľúbeným menom vo svete whisky.
Tabuľka dát
Benromach
Nové
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)