The BenRiach QUARTER CASKS Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The BenRiach QUARTER CASKS Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte bohatú, plnú chuť BenRiach Quarter Casks Single Malt Scotch Whisky. Táto prémiová whisky, majstrovsky vyrobená v Škótsku, ponúka výnimočnú rovnováhu sladkých a dymových tónov, vďaka čomu ju musia vyskúšať všetci milovníci whisky. Jej komplexnú chuť, ktorá dozrievala v štvrtinových sudoch, dopĺňa hladký záver, ktorý odhaľuje skutočnú remeselnú zručnosť za každým dúškom. Či už ste znalec whisky alebo nováčik, bohatstvo tejto sladovej whisky oceníte. Navyše sa dodáva v elegantnej darčekovej škatuľke, takže je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Doprajte sebe alebo blízkej osobe jedinečnú chuť whisky BenRiach.

44,19 €

44,19 € Bez DPH

Popis
Zažite vynikajúcu chuť sudov BenRiach Quarter Casks Single Malt Scotch Whisky, jedinečná zmes, po ktorej budú vaše chuťové poháriky túžiť po ďalšom. Táto vynikajúca whisky je prípitkom na výnimočnú remeselnú zručnosť BenRiach, renomovaného liehovaru s povesťou dodávateľa špičkových whisky.

Táto whisky, uložená v nádherne navrhnutej darčekovej škatuli, je dokonalým darčekom pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Je to luxusná zmes, ktorá určite zapôsobí aj na tých najnáročnejších nadšencov whisky.

Čo je súčasťou BenRiach Quarter Casks Single Malt Scotch Whisky oddelene? Všetko je v detailoch. Táto whisky je odborne vyrobená a dozrieva v menších štvrtinových sudoch, ktoré umožňujú rýchlejšie zrenie. Výsledkom je intenzívna, bohatá chuť, ktorá je skutočne bezkonkurenčná. Každý dúšok svedčí o hladkej štruktúre a bezkonkurenčnej hĺbke chuti tejto whisky s tónmi muškátového orieška, škorice a sušeného ovocia, ktoré sú dokonale vyvážené s jemným dymovým záverom.

Táto whisky s objemovou hmotnosťou 46 % je veľmi silná a zároveň si zachováva svoj hladký a sofistikovaný chuťový profil. Je to pochúťka, ktorú je najlepšie vychutnávať pomaly, aby sa jej chute roztancovali na jazyku a teplo sa pomaly šírilo telom.

Štvrťové sudy BenRiach Single Malt Scotch Whisky je viac ako len nápoj, je to zážitok. Či už ste skúsený znalec whisky, alebo nováčik vo svete single malts, táto whisky si určite podmaní vaše zmysly. Nezabúdajte, že dobré veci prichádzajú v malých baleniach, a táto whisky je toho žiarivým príkladom.

Doprajte sebe alebo niekomu blízkemu BenRiach Quarter Casks Single Malt Scotch Whisky. Nie je to len nápoj, je to oslava remeselnej zručnosti, tradície a umenia výroby whisky. Vychutnajte si ju zodpovedne!
Tabuľka dát
Benriach
Nové
Brand
BenRiach Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)