🌾Cardhu Gold Reserve Cask Selection Single Malt Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cardhu Gold Reserve Cask Selection Single Malt Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte chuť luxusu s Cardhu Gold Reserve Cask Selection Single Malt Scotch Whisky. Toto zlaté potešenie uložené v štýlovej darčekovej škatuľke je dokonalým darčekom pre každého nadšenca whisky. Vychutnajte si bohatú, hladkú a jemnú chuť, ktorá bola odborne spracovaná v dubových sudoch. Jej komplikovaná chuť, poznačená medovým ovocím a náznakom korenia, robí z každého dúšku pôžitkársky zážitok. Toto nie je len whisky, je to cesta po najlepšom Škótsku. Tak prečo čakať? Doprajte sebe alebo blízkej osobe túto skvostnú Scotch ešte dnes!

41,79 €

41,79 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do sveta prémiových liehovín s Cardhu Gold Reserve Cask Selection Single Malt Scotch Whisky. Tento vynikajúci nápoj v štýlovej darčekovej škatuľke je stelesnením luxusu a dokonalým darčekom pre každého milovníka whisky.

Naša Cardhu Gold Reserve vyniká výnimočnou kvalitou, ktorá vyplýva z dôkladného výberu sudov použitých pri procese zrenia. Tento Single Malt Scotch Whisky je poctou bohatej tradícii výroby whisky v Škótsku a nesie odkaz vynikajúcej chuti a jemnosti.

Každý dúšok Cardhu Gold Reserve je cestou po jedinečnej zmesi chutí. Whisky privíta vaše chuťové bunky sladkosťou pečeného jablka, ktorá potom ustúpi bohatému koreniu, po ktorom nasleduje nezabudnuteľný záver v podobe horkej čokolády. Je to komplexný a obohacujúci zážitok, ktorý vás pozýva vychutnať si každú kvapku.

Táto whisky nie je len nápoj, je to oslava remeselnej zručnosti a vášne pre dokonalosť. Zlatý odtieň, lákavá vôňa a mnohovrstevnatý chuťový profil whisky Cardhu Gold Reserve sú dôkazom dlhoročných odborných znalostí a odhodlania.

Či už ste skúsený znalec alebo zvedavý nováčik vo svete whisky, Cardhu Gold Reserve musíte vyskúšať. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo v sofistikovanom kokteile. Je všestranná, nezabudnuteľná a určite na vás urobí dojem.

Tak prečo čakať? Rozbaľte darčekovú krabičku, nalejte si pohár Cardhu Gold Reserve Cask Selection Single Malt Scotch Whiskya nechajte sa uniesť výnimočnou chuťou na podmanivé zmyslové dobrodružstvo. Je to viac ako len whisky, je to zážitok, ktorý sa oplatí dopriať si.
Tabuľka dát
Cardhu
Nové
Brand
Cardhu
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)