The BenRiach PEATED QUARTER CASKS Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The BenRiach PEATED QUARTER CASKS Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oddajte sa dymovému pôvabu BenRiach Peated Quarter Casks Single Malt Scotch Whisky. Táto whisky, uložená v štýlovej darčekovej škatuľke, je dokonalou pochúťkou pre znalcov. Naši liehovarníci používajú štvrtinové sudy, ktoré zvýrazňujú rašelinovú bohatosť. Každý dúšok láka jedinečnou zmesou sladkej sladovej chuti a dymovej hĺbky, vďaka čomu ju musia vyskúšať milovníci robustných chutí. Pozdvihnite pohár za sugestívnu silu rašeliny s BenRiach, ktorá je skutočným dôkazom umenia výroby whisky.

47,69 €

47,69 € Bez DPH

Popis
Objavte bohatý, dymový pôvab BenRiach Peated Quarter Casks Single Malt Scotch Whisky. Táto prémiová whisky, ručne vyrábaná v srdci Škótska, je skutočným potešením pre znalcov. Každý dúšok odhaľuje harmonickú zmes rašelinového dymu a sladkej vanilky a vytvára nezabudnuteľný chuťový zážitok, ktorý je rovnako jedinečný ako pôžitkársky.

Naša whisky dozrieva v menších štvrtinových sudoch, čo umožňuje väčšiu plochu dreva na interakciu s destilátom. Tento proces dodáva whisky hĺbku chuti, ktorá je skutočne výnimočná. Zažite na jazyku nádherný tanec dubového dreva, korenia a dymu, ktorý vedie k trvalému, komplexnému záveru.

Či už ste skúsený milovník whisky, alebo práve začínate svoju cestu, BenRiach Peated Quarter Casks Single Malt Scotch Whisky ponúka podmanivý zážitok. Nie je to len nápoj, je to objavovanie bohatej tradície výroby škótskej whisky v každom pohári.

Naša whisky je zabalená v sofistikovanej darčekovej škatuľke a predstavuje dokonalý darček na akúkoľvek príležitosť. Či už oslavujete významný míľnik, ďakujete, alebo si jednoducho chcete dopriať niečo dobré, určite oceníte jemnú, výraznú chuť našej rašelinovej single malt whisky.

Tak prečo sa neponoriť do sveta rašelinovej whisky? Vychutnajte si BenRiach Peated Quarter Casks Single Malt Scotch Whisky - vaše chuťové poháriky vám poďakujú. Ponorte sa do umenia jemnej Scotch whisky a zažite symfóniu chutí ako nikdy predtým.

Nezabudnite - nejde o cieľ, ale o cestu. A aká je to lahodná cesta. Na zdravie!
Tabuľka dát
Benriach
Nové
Brand
BenRiach Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)