Gordon & MacPhail LINKWOOD 25 Years Old Distillery Labels 46% Vol. 0,7l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gordon & MacPhail LINKWOOD 25 Years Old Distillery Labels 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si bohatú, jemnú chuť Gordon & MacPhail LINKWOOD Distillery Labels. Zreje dlhých 25 rokov, každý dúšok tejto prémiovej whisky je tancom chutí vo vašich ústach. Od okamihu, keď otvoríte zátku, vás očarujúca vôňa prenesie do srdca škótskej vysočiny. Táto fľaša sa dodáva v elegantnej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre každého milovníka whisky. Jej plný charakter a hrejivý záver z nej robia základ každého zberateľského regálu. Zažite pýchu Škótska s Gordon & MacPhail LINKWOOD. Na zdravie!

260,59 €

260,59 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Ponorte sa do sveta prémiových liehovín s Gordon & MacPhail LINKWOOD Distillery Etikety. Táto luxusná a vzácna whisky dozrieva dokonale dlhých dvadsaťpäť rokov, čo zaručuje bezkonkurenčnú hĺbku chuti, vďaka ktorej bude každý dúšok nezabudnuteľným zážitkom.

Pochádza z uznávanej spoločnosti Linkwood Distillery v Škótsku, je táto whisky ukážkou majstrovského umenia majstrovských liehovarníkov. Je plnená do fliaš s pôsobivým 46 % objemovým podielom, čo z nej robí robustnú voľbu pre každého znalca whisky. Každá fľaša sa dodáva v štýlovej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom na špeciálne príležitosti.

Gordon & MacPhail LINKWOOD Distillery Labels whisky je symfóniou znamenitých chuťových tónov. Prvý dúšok odhalí očarujúcu zmes ovocných a kvetinových podtónov, po ktorých nasleduje náznak korenia. V závere má dlhú, hrejivú dochuť, ktorá vás núti siahnuť po ďalšej.

Táto whisky nie je len nápoj, je to oslava tradície a remeselnej zručnosti. Či už ste skúsený nadšenec whisky, alebo nováčik vo svete destilátov, whisky Gordon & MacPhail LINKWOOD Distillery Etikety sľubujú degustačnú cestu, aká nemá obdoby.

V každej kvapke tejto výraznej whisky objavíte vášeň a odhodlanie, ktoré sa podieľajú na jej výrobe. Tak prečo čakať? Doprajte sebe alebo svojmu blízkemu fľašu whisky Gordon & MacPhail LINKWOOD Distillery Labels ešte dnes a spoznajte svet luxusnej whisky. Nezabúdajte, že najlepšie okamihy v živote sa oplatí vychutnávať, a čo je na to lepšie ako pohár tejto pozoruhodnej whisky.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Gordon & MacPhail
Linkwood Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)