Signatory Vintage STRATHMILL 23 Years Old Cask Strength 1996 57,4% Vol. 0,7l in Tinbox | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Signatory Vintage STRATHMILL 23 Years Old Cask Strength 1996 57,4% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg
Zažite vznešenú chuť Signatory Vintage Strathmill, ktorý dozrieval viac ako dve desaťročia, aby bol dokonalý. Táto sudová whiskey zabalená v štýlovej plechovej škatuli je dôkazom prvotriedneho remeselného spracovania. Jej robustný chuťový profil, ktorý sa môže pochváliť ohromujúcim objemom 57,4 %, určite zaujme znalcov whisky. Vychutnajte si každý dúšok tohto luxusného nápoja, keď sa na vašom podnebí rozvinie komplexnosť jeho bohatého, vrstevnatého charakteru. Toto nie je len fľaša whiskey, je to cesta časom, kus histórie, poklad, ktorý si treba vážiť. Doprajte si zážitok z whisky Strathmill ešte dnes - zaslúžite si ho!

212,89 €

212,89 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Objavte vynikajúcu chuť Signatory Vintage Strathmill, 23-ročnej whisky so sudovou silou. Tento podmanivý destilát, prezentovaný v štýlovej plechovej škatuli, je výraznou kombináciou tradície, remeselnej zručnosti a výnimočnej kvality.

Od prvého dúšku zažijete symfóniu chutí, ktorá je bohatá, komplexná a neuveriteľne uspokojujúca. Tento ročník Strathmill sa vyznačuje hlbokou, zlatistou farbou a v nose sa odhaľuje lákavá škála vôní, ako je zrelé ovocie, jemné korenie a náznak duba. V chuti je hladká a plná s tónmi karamelu, vanilky a nádychom citrusov. Záver je dlhý, hrejivý a dlhotrvajúci, čo z neho robí nezabudnuteľný zážitok z pitia.

Táto whiskey nie je len o chuti, ale aj o sile. Keďže ide o sudovú whiskey, plní sa do fliaš priamo zo suda, neošetrená a nefiltrovaná, aby sa zachovala jej autentická chuť a intenzita. To znamená, že si môžete vychutnať whiskey v jej najčistejšej podobe, presne tak, ako to zamýšľali liehovarníci.

Táto whiskey je uložená v odolnej a estetickej plechovej škatuli a slúži ako dokonalý darček pre nadšencov aj zberateľov. Či už oslavujete špeciálnu príležitosť, alebo si jednoducho chcete dopriať kvalitný destilát, Signatory Vintage Strathmill je vynikajúcou voľbou.

Objavte svet prémiovej whiskey s Signatory Vintage Strathmill. Každý dúšok je objavnou cestou, svedectvom umenia destilácie a poctou najlepším tradíciám výroby whisky. Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta bohatých chutí a špičkovej kvality s týmto vynikajúcim destilátom.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Signatory Vintage
Región
Speyside
chat Komentáre (0)