🌾Signatory Vintage BRAEVAL 21 Years Old Cask Strength 2000 60,3% Vol. 0,7l in Tinbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Signatory Vintage BRAEVAL 21 Years Old Cask Strength 2000 60,3% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg
Zažite bohatú a jedinečnú chuť Signatory Vintage BRAEVAL, 21-ročnej sudovej whisky zabalenej v štýlovej plechovke. Tento jedinečný destilát sa môže pochváliť robustným obsahom 60,3 %, ktorý poskytuje odvážny chuťový zážitok pre skutočných milovníkov whisky. Každý dúšok odhaľuje symfóniu chutí, ktoré sa vyvíjali počas dvoch desaťročí, čoho výsledkom je hladký, vyzretý profil, ktorý pretrváva v ústach. Umiestnená v elegantnej zberateľskej plechovej škatuli je viac než len whisky - je to vyhlásenie. Či už ste nadšencom whisky, alebo hľadáte dokonalý darček, whisky Signatory Vintage BRAEVAL na vás určite urobí dojem. Vychutnajte si zážitok z tradície a kvality v každej kvapke.

233,59 €

233,59 € Bez DPH

Popis
Potešte svoje zmysly výnimočnými zážitkami Signatory Vintage BRAEVAL Cask Strength. Táto exkluzívna prémiová whisky nie je len nápoj, je to zážitok. Tento skvost, ktorý zrel viac ako dve desaťročia, trpezlivo dozrieval, čím získal hĺbku a komplexnosť, ktorá je jednoducho neporovnateľná.

Každý dúšok tejto sudovej whisky vás vezme na cestu, od jej zrodu v malebnom škótskom Highlands, až po roky zrenia v dubových sudoch. Výsledkom je jedinečná zmes chutí a vôní, ktorá podráždi vaše chuťové bunky. Očakávajte vrstvy bohatých, robustných chutí - od zhovievavej, sladkej vanilky až po náznak korenistého duba, každý dúšok odhalí niečo nové.

Táto whisky, vyrobená s dôkladnou pozornosťou k detailom, sa môže pochváliť vysokým objemom alkoholu, čo zaručuje silnú, plnú chuť, ktorá je ideálna na pomalé vychutnávanie. Je ideálnym doplnkom na pokojný večer pri ohni alebo ako špeciálny prípitok pri veľkolepých príležitostiach.

Je zabalená v štýlovej plechovej škatuľke a predstavuje nádherný darček pre milovanú osobu alebo luxusné potešenie pre vás. Jej očarujúca prezentácia určite urobí dojem a je dôstojným doplnkom každej zbierky whisky.

Zažite kúzlo času s Signatory Vintage BRAEVAL Cask Strength. Je to viac ako whisky, je to svedectvo o umení starnutia, kráse trpezlivosti a radosti z vychutnávania najkrajších okamihov života. Ponorte sa do sveta prémiových whisky a nechajte sa viesť týmto znamenitým nápojom.

Nezabudnite, že toto nie je len obyčajná whisky. Je to chuť škótskeho dedičstva, dúšok tradície a prípitok na dobré časy. Vychutnajte si Signatory Vintage BRAEVAL Cask Strength - stelesnenie remeselnej zručnosti whisky.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Signatory Vintage
Región
Speyside
chat Komentáre (0)