🌾A.D. Rattray Cask SPEYSIDE 12 Years Old Single Malt SHERRY FINISH 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

A.D. Rattray Cask SPEYSIDE 12 Years Old Single Malt SHERRY FINISH 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Ponorte sa do sveta prémiovej whisky so sudom A.D. Rattray Speyside Single Malt. Tento pozoruhodný destilát, ktorý zrel viac ako desať rokov, sa môže pochváliť vynikajúcim záverom zo sherry, ktorý ho odlišuje od ostatných. Každý dúšok v sebe nesie dedičstvo Speyside, najslávnejšej škótskej whisky. Pri 46 % objemu predstavuje dokonalú harmóniu sily a chuti. Uložená v štýlovej darčekovej škatuľke je ideálnym darčekom pre nadšencov whisky alebo luxusným potešením pre vás. Nechajte túto bohatú, hladkú a nezabudnuteľnú sladovú whisky vziať vaše chuťové poháriky na cestu do srdca Škótska. Na zdravie a dobré časy s A.D. Rattray!

49,99 €

49,99 € Bez DPH

55,50 €-10%

Popis

Doprajte si vynikajúci zážitok zo sudu A.D. Rattray Speyside Single Malt s povrchovou úpravou Sherry. Tento výnimočný nápoj je dôkazom remeselnej zručnosti a tradície renomovaného liehovaru A.D. Rattray. Táto single malt whisky, ktorá dozrievala viac ako desať rokov, je oslavou starých škótskych tradícií výroby whisky.

Krásne balenie z nej robí ideálny darček pre každého nadšenca whisky. Rozbalenie z prémiovej darčekovej škatule je predohrou k výnimočnému zážitku, ktorý na vás čaká vo vnútri. A cesta sa tým nekončí! Skutočné kúzlo nastane, keď túto elegantnú jantárovú tekutinu nalejete do pohára. Všimnite si bohatý, zlatistý odtieň a jemne ju roztočte, aby sa uvoľnila očarujúca vôňa.

Ako whisky s príchuťou sherry ponúka komplexnú symfóniu chutí. V chuti objavíte bohaté ovocné tóny spolu s náznakmi korenia a dubového dreva. Záver zo suda po sherry dodáva nádherný sladký nádych pripomínajúci sušené ovocie a orechy, ktorý dokonale vyvažuje hrejivosť sladu.

Každý dúšok A.D. Rattray Cask Speyside Single Malt so sherry finish je jedinečným dobrodružstvom, ktoré vás vezme na zmyslovú cestu srdcom škótskeho whisky dedičstva. Či už ste skúsený znalec whisky, alebo nováčik vo svete jednosladových whisky, táto whisky vás určite zaujme svojou hĺbkou, komplexnosťou a hladkým záverom.

Tak prečo čakať? Doprajte sebe alebo blízkej osobe túto výnimočnú whisky. Zažite autentickú chuť Škótska s každým jedným dúškom. Vychutnajte si whisky A.D. Rattray Cask Speyside Single Malt s povrchovou úpravou Sherry Finish, whisky, ktorá je skutočne výnimočná.

Tabuľka dát
Nové
Brand
A.D. Rattray
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
Vek
12 rokov
Obsah alkoholu
46.0%
Obsah
0.7l
chat Komentáre (0)